Te vrem sanatoasa!

Unitatea Mobila de Diagnostic pentru San si Col Uterin - Renasterea va efectua in luna aprilie a acestui an mamografii si teste Babes-Papanicolau pentru aproximativ 1000 de femei din toata tara.
Te vrem sanatoasa!
Te vrem sanatoasa!

Aproximativ 8000 de persoane care locuiesc in special in mediul rural vor beneficia luna aceasta de masuratori gratuite ale glicemiei, tensiunii arteriale, indicelui glezna-brat (indicator al bolii arteriale periferice) si microalbuminuriei (prezenta albuminei in urina).

Demersul face parte din campania “Sanatatea ta conteaza”, initiat de Fundatia Renasterea, in parteneriat cu Sanofi-Aventis Romania.

Campania isi propune sa informeze populatia asupra importantei investigatiilor medicale in depistarea diabetului, cancerului de san si de col uterin, afectiunilor cardio-vasculare, boli care prin incidenta si severitatea lor constituie o problema majora de sanatate publica.

In acest sens, vor fi distribuite pliante si brosuri cu continut informativ-educativ asupra acestor boli.

Lupta impotriva cancerului de san si col uterin continua

Unitatea Mobila de Diagnostic pentru San si Col Uterin – Renasterea va efectua in luna aprilie a acestui an mamografii si teste Babes-Papanicolau pentru aproximativ 1000 de femei din toata tara.

Campania va avea:

– zece puncte de lucru in zona Moldovei,
– un punct de lucru la sediul Centrului de Diagnostic al Afectiunilor Mamare – Renasterea din Bucuresti,
– Unitatea Mobilă de Diagnostic pentru San si Col Uterin – Renasterea (jud Brasov si Iasi)

 

Cel mai nou articol Video:
Îmbunătățirea vieții sexuale prin sport. Cum ne ajută exercițiile kegel?