Luminaţi-vă carnea corespunzător!

Expunerea carnii proaspete la LED, o emisie de lumină specială, ar putea fi extrem de profitabilă pentru că păstrează anumite sortimente de carne de vită în stare excelentă mai multă vreme.
Luminaţi-vă carnea corespunzător!

Specialiştii de la Universitatea din Kansas au veşti bune pentru producătorii de carne.

Expunerea celei proaspete la LED, o emisie de lumină specială, ar putea fi extrem de profitabilă pentru că păstrează anumite sortimente de carne de vită în stare excelentă mai multă vreme.

Aceasta spre deosebire de luminile fluorescente care nu oferă un termen de valabilitate atât de generos.

 

Beatrice Osanu
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Laura Davidescu: greșeli care ne îngrașă