Fard mineral de obraz Matte Everyday Minerals la preţ special în Prefero.ro

Adauga frumusete tenului tau intr-un mod 100% natural si sanatos. Fardul de obraz are rolul de a-ti sublinia trasaturile, de a-ti conferi un aspect fin si matasos. Un machiaj, fie el profesional sau realizat de una singura in intimitatea propriului camin, va fi incomplet fara atingerea delicata a unui blush in obraji. Fardul mineral de la Everyday Minerals se adapteaza oricarui tip de ten, are o consistenta usoara si este usor de aplicat cu ajutorul unei pensule speciale. Datorita mineralelor din componenta sa, fardul de obraz se aplica uniform si se estompeaza usor, aspectul ramanand unul natural si sanatos.
Fard mineral de obraz Matte Everyday Minerals la preţ special în Prefero.ro

“Bujorii” din obraji nu se vor demoda niciodata!

Adauga frumusete tenului tau intr-un mod 100% natural si sanatos. Fardul de obraz are rolul de a-ti sublinia trasaturile, de a-ti conferi un aspect fin si matasos. Un machiaj, fie el profesional sau realizat de una singura in intimitatea propriului camin, va fi incomplet fara atingerea delicata a unui blush in obraji.

Numai azi poţi cumpăra Fard mineral de obraz Matte la preţul special de 37 lei (faţă de 45 lei) pe Prefero.ro

Fardul mineral de la Everyday Minerals se adapteaza oricarui tip de ten, are o consistenta usoara si este usor de aplicat cu ajutorul unei pensule speciale. Datorita mineralelor din componenta sa, fardul de obraz se aplica uniform si se estompeaza usor, aspectul ramanand unul natural si sanatos.

Este disponibil in nuantele Wild Flower Heaven si All Smiles.

Everyday Minerals (EDM) este una dintre companiile americane care promoveaza conceptul vegan in preparatele cosmetice. Principalele produse pe care se axeaza sunt cele de machiaj mineral, dar compania vinde si creme sau produse destinate ingrijirii buzelor. Pensulele lor sunt realizate din fibre sintetice, cu manere de bambus si sunt extrem de apreciate de catre profesionistii din domeniul make-up-ului.

Vezi ofertele zilei din Prefero.ro.

Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața
Recomandări:
Depresia, detectată direct de pe telefon
Depresia, detectată direct de pe telefon
Activitatea fizică arde mai puține calorii decât te-ai fi așteptat STUDIU
Activitatea fizică arde mai puține calorii decât te-ai fi așteptat STUDIU