Show-ul Victoria’s Secret 2012 – lenjerie, modă şi lux

În Manhattan, după impactul nefericit al uraganului Sandy, îngerii au coborât pe pământ, pentru a defila pe catwalk-ul Victoria’s Secret.
Show-ul Victoria’s Secret 2012 – lenjerie, modă şi lux

În Manhattan, după impactul nefericit al uraganului Sandy, îngerii au coborât pe pământ, pentru a defila pe catwalk-ul Victoria’s Secret.

Un show inedit ce scos în evidenţă emoţia luxului, extravaganţei, aerul distins al prezentărilor de modă, spiritul caritabil al artiştilor şi frumuseţea perfectă.

Printre supermodelele cunoscute sub titulatura “îngerii de la Victoria’s Secret” s-au numărat: Adiana Lima, Miranda Kerr şi Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Lindsay Elllingson, Erin Heatherton, Rosie Huntingdon, Chanel Iman, Doutzen Kroes, Behati Prinsloo şi Candice Swanepoel şi novicele Cara Delevingne şi Jordan Dunn.

65 de costume, ţinute şi accesorii, nemuritorul stil british, sutienul “fantezie florală” pus în valoare de Alessandra Ambrosio (în valoare de 2.5 milioane de dolari) pene şi pietre Swarovski, baloane şi magicieni, stele şi aripi, funde şi flori, toate au creat o atmosferă magică în 4 categorii: “Circus”, “Dangerous Liaisons”, “Pink is Me” şi “Calendar Girl”.

Mai mult decât o prezentare de modă, spectacolul a fost regizat de londoneza Sophia Neophitou-Apostolou, care este şi directorul de creaţie al colecţiei, alături de Thomas Todd.

Cel din urmă a mărturisit înaintea începerii show-ului: “În acest an, spectacolul o să fie deschis cu o temă spectaculoasă, care va da tonul întregii prezentări. Vor exista romanţe nostalgice, elemente din istoria modei şi referiri la cultura pop.”

În plus, prezentarea de modă a fost marcată de momentul în care Adriana Lima a păşit pe catwalk cu un corp desăvârşit, la doar două luni de când a născut, dar şi de donaţia a un million de dolari pentru victimele dezastrului provocat de uraganul Sandy şi de momentele artistice susţinute de către Rihanna, Justin Bieber şi Bruno Mars.

Citeşte şi: Cum îşi menţine silueta modelul Victoria’s Secret Candice Swanepoel

Secretul frumuseţii Adrianei Lima: kick boxing-ul

Top modelul Adriana Lima a născut o fetiţă

Bianca Dragomir
Bianca Dragomir

Mă întreb uşor retoric: există oare ceva mai dificil decât să scrii despre tine? Da, există! Să scrii despre tine şi apoi să prezinţi cele trei fraze timide şi alambicate celorlalţi care, pe deasupra, sunt cititorii tăi. E ca şi cum ai pleda nevinovat în faţa instanţei de judecată ... citește mai mult

Harry Potter a mai făcut o vrajă!
Harry Potter a mai făcut o vrajă!
Cel mai nou articol Video:
Dr. Laura Davidescu: greșeli care ne îngrașă