Rona Hartner, la Festivalul de la Venetia

Actrita de origine romana, Rona Hartner, a fost invitata la Festivalul de la Venetia pentru a reprezenta filmul din a carui distribuitie face parte alaturi de Isabella Rossellini, "Poulet aux prunes".
Rona Hartner, la Festivalul de la Venetia
Rona Hartner

Actrita de origine romana, Rona Hartner, a fost invitata la Festivalul de la Venetia pentru a reprezenta filmul din a carui distribuitie face parte alaturi de Isabella Rossellini, „Poulet aux prunes”.

Dupa aparitia de zilele trecute, cand a purtat o rochie roz si a facut piruete in fata aparatelor de fotografiat aratandu-si lenjeria intima, Rona a optat pentru o tinuta mult mai stilata: o rochie alba, pana in pamant, la care a accesorizat o coronita de flori pe cap.

Filmul „Poulet aux prunes” prezinta viata unui muzician talentat care se decide sa moara dupa ce sotia ii distruge tarul, instrumentul la care canta.

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Tratamente cosmetice pentru piele după sezonul de vară- Dr. Victor Clătici