Revista GLAMOUR organizează cea mai glam întrecere de alergat pe tocuri

Pe 25 iunie revista GLAMOUR îşi asteaptă cititoarele la Bucureşti Mall pentru cea mai glam întrecere de alergat pe tocuri! GLAMOUR Stiletto Run este deja la a doua ediţie în România, iar participantele sunt aşteptate cu multe premii şi surprize. Sub motto-ul “Pe tocuri. Fiţi gata. Start!” revista GLAMOUR şi-a încurajat cititoarele să abordeze moda cu umor şi să se lase angrenate în cea mai glamourous competiţie a verii.
Revista GLAMOUR organizează cea mai glam întrecere de alergat pe tocuri

Pe 25 iunie revista GLAMOUR îşi asteaptă cititoarele la Bucureşti Mall pentru cea mai glam întrecere de alergat pe tocuri! GLAMOUR Stiletto Run este deja la a doua ediţie în România, iar participantele sunt aşteptate cu multe premii şi surprize.

Sub motto-ul “Pe tocuri. Fiţi gata. Start!” revista GLAMOUR şi-a încurajat  cititoarele să abordeze moda cu umor şi să se lase angrenate în cea mai glamourous competiţie a verii.
După ce a făcut furori pe întreg mapamondul, crosul pe tocuri GLAMOUR Stiletto Run revine cu a doua ediţie în România! Pentru cele interesante sa se inscrie, tot ce au de facut este să trimita un e-mail cu datele de contact la adresa glamour@m.ro .

Important: pantofii admişi în competiţia de pe 25 iunie, la Bucureşti Mall, trebuie să aibă un toc de cel puţin 7 centimetri înălţime şi diametru de 2 centimetri.

Iată lista premiilor:

Prima clasată va primi: un voucher de 500 de euro la Tommy Hilfiger, un sistem de epilare cu lumină intens pulsată Philips Lumea SC2001, o trusă Sephora Artist Color Box şi un set de produse FA. 
Cea mai frumoasă ţinută afişată de o concurentă va fi premiată cu un  iPad cu ecran Retina Display Wi-Fi.

Premiul II: un epilator Philips SatinPerfect HP6581, o trusă Sephora Artist Color Box şi un set de produse FA.

Premiul III: un epilator Philips SatinSoft HP6522, o trusă Sephora Artist Color Box şi un set de produse FA.

Locurile 4-: o trusă Sephora Artist Color Box şi un set de produse FA.

Până pe 25 iunie, intră în galeria cu fotografiile de la ediţia de anul trecut a GLAMOUR Stiletto Run.

Inventat în Olanda în martie 2006, concursul glam de alergat pe tocuri a făcut furori pe întreg mapamondul: fashionistele din Germania au intrat în cursă în 2006 la Berlin iar exemplul lor a fost urmat de glam girls în Rusia, în iulie 2007. Din 2008 pasiunea pentru alergatul pe tocuri le cuprinde şi pe cititoarele GLAMOUR din Suedia iar în aprilie 2011 pe cele din Africa de Sud. 

Partenerii evenimentului: Philips, Bucureşti Mall, Redd’s, Kiss FM.

 

 


 

Cel mai nou articol Video:
Îmbunătățirea vieții sexuale prin sport. Cum ne ajută exercițiile kegel?