Keira Knightley şi măslinul centenar

Proaspăt căsătorită cu James Righton, Keira Knightley a avut parte de un cadou mai neobişnuit de nuntă din partea soţului. Acesta a surprins-o cu un... măslin bătrân de 100 de ani pe care îl vor planta în curtea casei ei din Franţa.
27.05.2013
Keira Knightley şi măslinul centenar

Proaspăt căsătorită cu James Righton, Keira Knightley a avut parte de un cadou mai neobişnuit de nuntă din partea soţului. Acesta a surprins-o cu un… măslin bătrân de 100 de ani pe care îl vor planta în curtea casei ei din Franţa.

Actriţa a fost deosebit de impresionată când a primit cadoul, mai ales că James a scrijelit în scoarţa lui o inimioară şi iniţialele lor. Costul copacului nu a fost de ici de colo, oricât de ecologic s-a dovedit a fi: 4.000 de dolari!

 

Diana Suciu

Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea