Jennifer Lawrence este cea mai dorită femeie din lume

Actriţa Jennifer Lawrence, 22 de ani, a fost votată drept cea mai dorită femeie din lume de către revista online AskMen.com. Tânăra a detronat nume grele precum îngeraşi Victoria's Secret sau frumuseţi hollywoodiene celebre.
Jennifer Lawrence este cea mai dorită femeie din lume

Actriţa Jennifer Lawrence, 22 de ani, a fost votată drept cea mai dorită femeie din lume de către revista online AskMen.com. Tânăra a detronat nume grele precum îngeraşi Victoria’s Secret sau frumuseţi hollywoodiene celebre.

Votată de majoritatea dintre cei 2,4 milioane de participanţi la sondajul online al site-ului AskMen.com, Jennifer Lawrence a devenit astfel cea mai dorită femeie din lume.

Redactorul şef ar publicaţiei explică motivele pentru care o actriţă nu foarte cunoscută şi nici ieşit din comun de frumoasă a câştigat o astfel de titulatură: ”În general, e percepută a fi mai autentică decât majoritatea celorlalţi actori. E o apariţie proaspătă pentru că nu am văzut-o până acum în toate revistele de bârfe”.

Jennifer este urmată în clasament de actriţa şi actuala iubită a lui Ashton Kutcher, Mila Kunis, pe poziţia a doua, modelul Kate Upton pe locul al treilea, Rihanna pe locul 4 şi actriţa Emma Stone pe locul 5.
Câştigătoarea de anul trecut, Sofia Vergara, a ”căzut” anul acesta până pe poziţia a 12-a.

Jennifer este iubita actorului Nicholas Hoult, 22 e ani, pe care l-a cunoscut în 2011, pe platourile de filmare ale producţiei X-Men: First Class. De atunci, ea a declarat de câteva ori că nu-şi doreşte să apară cu detalii din viaţa intimă în paginile publicaţiilor mondene.

Citeşte şi: Ce e sexy vara aceasta? Vezi aici care sunt vedetele, culorile şi lenjeria momentului

Ce rochii se poarta anul asta: trenduri direct de pe covorul rosu de la Oscar

Sofia Vergara – i s-a rupt rochia in fund la premiile Emmy

 

 

 

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Natalia Pavalachi Pittet, sexolog: Cum discutăm cu copiii și adolescenții despre sex