Jane Fonda şi viaţa sexuală: la 83 de ani foloseşte vibratorul când iese în oraş

Jane Fonda nu se teme să vorbească deschis despre experienţele ei sexuale. Mai mult, vedeta recunoaşte că îi plac ”jucăriile”.
10.01.2020
Jane Fonda şi viaţa sexuală: la 83 de ani foloseşte vibratorul când iese în oraş
FOTO: profimediaimages.ro / Jane Fonda şi viaţa sexuală: la 83 de ani foloseşte vibratorul când iese în oraş

Dacă am învăţat ceva de la Jane Fonda este că, indiferent de vârstă, subiectele tabu nu ar trebui să ne sperie şi, mai mult, trebuie să ne menţinem sexualitatea indiferent de circumstanţe. Actriţa în vârstă de 83 de ani vorbeşte deschis despre experienţele sale sexuale ori de câte ori are ocazia.

În urmă cu doi ani, vedeta şi-a făcut apariţia la The Ellen DeGeneres Show, unde a vorbit despre al treilea sezon al serialului în care joacă, Grace and Frankie. În această producţie Netflix, jucăriile sexuale par să aibă un rol extrem de important. Dacă sezonul doi se încheie cu momentul în care personajul jucat de Jane Fonda, Grace, foloseşte pentru prima oară un vibrator (cu care de altfel iubeşte să se joace, dar îi este dificil să-l folosească din cauza durerilor pe care le are la încheieturi), sezonul trei gravitează în jurul unei noi afaceri spectaculoase ale celor două prietene: un business cu vibratoare special create pentru femeile în vârstă. Mai exact, este vorba de vibratoare hands-free, care vin la pachet cu instrucţiuni scrise un font mare.

Pentru a se pregăti pentru cel de-al treilea sezon, Jane Fonda a explicat în emisiunea The Ellen DeGeneres Show că s-a bucurat foarte tare de research-ul pe care l-a făcut dincolo de camerele de filmat. Deşi personajul pe care-l joacă a descoperit recent vibratoarele, actriţa susţine că nu se aplică şi în cazul ei. Ba din contră, foarte mândră de ea, Jane a recunoscut public că utilizează vibratoarele şi chiar deţine unul pe care-l poartă la gât şi care ”arată ca o frumoasă bijuterie de argint”.

Întrebată de Ellen dacă îi este de folos atunci când iese în oraş, actriţa a spus pe un ton plin de umor că ”depinde cu cine este şi cum arată baia”. Mai mult, în emisiunea The Ellen DeGeneres Show, Jane Fonda a vrut să se facă înţeleasă, aşa că şi-a adus propria jucărie.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Raed Arafat, despre moarte: „Sper să vină cât mai târziu”