Rețetă de borș de pește de la Mânăstirea Putna. Cum pregătesc măicuțele deliciosul preparat

Borșul de pește este un preparat apreciat de români și în această perioadă este pe lista de mâncăruri pentru perioada Paștelui, atunci când sunt dezlegări la pește.
  • Publicat:
Rețetă de borș de pește de la Mânăstirea Putna. Cum pregătesc măicuțele deliciosul preparat
Rețetă de borș de pește de la Mânăstirea Putna. Cum pregătesc măicuțele deliciosul preparat

Borșul de pește este un preparat apreciat de români și în această perioadă este pe lista de mâncăruri pentru perioada Paștelui, atunci când sunt dezlegări la pește.

Mâncarea tradițională este o opțiune perfectă pentru persoanele care, în duminica Floriilor, vor să-și uimească oaspeții. Mai mult decât atât, rețeta pe care v-o prezentăm astăzi este una preparată la Mânăstirea Putna!

Pentru acest borș, este foarte important să folosim și tacâmurile rămase după filetarea peștelui, pentru că acestea vor da un plus de gust.

Descoperă AICI modul de preparare a borșului de pește mănăstiresc.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan
Recomandări: