REGRETELE unui artist din generația de aur. Nicola, EXCLUSIV la Altceva cu Adrian Artene

Nicola este, fără discuție, unul dintre artiștii STATEMENT ai generației de aur din muzica românească.
  • Publicat:
REGRETELE unui artist din generația de aur. Nicola, EXCLUSIV la Altceva cu Adrian Artene
REGRETELE unui artist din generația de aur. Nicola, EXCLUSIV la Altceva cu Adrian Artene

Nicola este, fără discuție, unul dintre artiștii STATEMENT ai generației de aur din muzica românească. Cumva, pe parcursul ei profesional a avut bucuria să cânte pe aceeași scenă cu monștrii sacri ai cântului românesc, dar și cu artiști care și-au câștigat locul și notorietatea mai târziu. În plus, piese precum „Milioane”, „Cu tălpile goale”, „Balerina” sau „Lângă mine” sunt doar o parte dintre melodiile care și-au găsit validarea publicului grație interpretării semnate de îndrăgita artistă, iar ritmul și mesajul lor a rămas puternic impregnat în cultura românească muzicală.

Anii au trecut, iar Nicola a rămas loială stilului său muzical, neacceptând să facă vreun compromis, oricât de mic ar fi fost el, doar pentru clipe de glorie în care nu crede. Invitată în cel mai nou episod de podcast „Altceva cu Adrian Artene” , cu o sinceritate debordantă, artista și-a expus fără reținere regretele, dar și bucuriile și realizările.

Totul a început atunci când realizatorul podcastului a întrebat-o unde crede că va fi locul eu peste 5 ani. Și a dat și un exemplu… la Cerbul de Aur?

„E… de unde să știu ce? Da, și s-a fracturat rău de tot acum. Nu înțeleg de ce a dispărut iar Cerbul de Aur, de-abia reîncepuse treaba și, pac, s-a dus. (…) Chiar îmi pare rău că nu mai există nici acest festival. S-a încercat anul trecut să se refacă Mamaia. Am înțeles că n-a fost o încercare prea reușită. Până la urmă, bine că a fost acolo ceva. Eu îmi doresc să să reintre pe făgașul lor aceste două festivaluri mari pe care le-am avut și noi. Chiar îmi doresc… și Mamaia și Cerbul de Aur”, a declarat Nicola la podcastul ALTCEVA.

CELE MAI IMPORTANTE MOMENTE:

02:58 – Andrei Gheorghe i-a fost „nașul” artistic
04:02 – Povestea piesei „Lângă mine”
09:44 – De la metrou la… politică
13:15 – „Eu vreau să împrăștii iubire!”
15:48 – Cânta în tramvai încă de la 4 ani
19:17 – „Sora mea a fost profesoara mea”
23.30 – S-a îndrăgostit în școală de Marcel Răducanu
31:08 – Porecla dintre blocuri: „Cotonogara”
36:58 – Între Cântarea României și Festivalul de la Mamaia
41:34 – Era vedeta liceului, dar… fără succes la băieți!
45:28 – „Viața asta nu e ușoară deloc!”
49:09 – Prețul celebrității
53:49 – Teama care o bântuie: „Toată plaja râdea de mine!”
58:05 – Amintiri de la Eurovision
01:10:12 – „Nu aș cânta manele!”
01:14:48 – Regretele Nicolei
01:21:44 – Cui i-ar mulțumi?
01:24:20 – Cea mai aspră „noapte” a vieții ei
01:27:40 – Mai crede sau nu în dragoste?

„Este o bucurie să o reîntâlnesc pe Nicola, artista a cărei pasiune pentru muzică trece mai departe de puterea de imaginație a multora dintre noi. Iubește ce se întâmplă pe scenă, dar și ce se întâmplă înainte de a ajunge în fața publicului, iar acest lucru o face specială. Urmăritorule „Altceva” ești invitatul meu să privești un episod de podcast care, cu siguranță, nu te va lăsa indiferent”, declară Adrian Artene.

EPISODUL COMPLET POATE FI URMĂRIT:

FABRICA DE HITURI a anilor 2000. NICOLA: „Nu aș cânta niciodată manele!”

ABONEAZĂ-TE la canalul de Youtube „Altceva cu Adrian Artene”, pornește notificările, pentru că în fiecare sâmbătă de la ora 19:00, ai ocazia să descoperi în PREMIERĂ, ALTCEVA, un podcast care-ți antrenează mintea și-ți hrănește sufletul. Conținutul „Altceva cu Adrian Artene” poate fi urmărit și pe conturile de Facebook, Instagram, Tik Tok, dar și pe grupul de WhatsApp.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan