Ilinca Vandici: „Sunt greu de cucerit”

Dupa despartirea de Ciprian Marica, Ilinca Vandici e greu de cucerit. Dupa cum a explicat intr-un interviu pentru Showbiz.ro, vedeta TV recunoaste ca nu s-a nascut inca barbatul care sa intruneasca toat calitatile pentru a-i fi pe plac.
Ilinca Vandici: „Sunt greu de cucerit”
Ilinca Vandici: "Sunt greu de cucerit"

Dupa despartirea de Ciprian Marica, Ilinca Vandici e greu de cucerit. Dupa cum a explicat intr-un interviu pentru Showbiz.ro, vedeta TV recunoaste ca nu s-a nascut inca barbatul care sa intruneasca toat calitatile pentru a-i fi pe plac:

„E cam dificil acum sa ma mai cuceresti. Nu cred ca s-a nascut inca barbatul care sa intruneasca toate calitatile pentru a-si gasi loc in sufletul meu. Testele sunt coplesitoare. Nu vor putea trece nici de intrebarea trei!”, a declarat Ilinca.

Aceasta a mai adaugat ca printre calitatile pe care le apreciaza la un barbat se numara maturitatea, inteligenta, fidelitatea: „In general, admir respectul pe care il are fata de sine si fata de altii, maturitatea, inteligenta, fidelitatea. Nu prea exista barbatul asta, eu cel putin nu l-am intalnit.”

Citeste mai multe despre Ilinca Vandici pe www.showbiz.ro