Criss şi Vlad – filmări romantice la Susai pentru clipul „Ploaia Mea”

Clipul piesei “Ploaia mea”, interpretată de Criss şi Vlad, a fost filmat la Susai, într-un peisaj de iarnă de poveste, moment muzical foarte romantic pe care telespectatorii îl vor urmări în episodul de miercuri, 3 aprilie, al serialului “Pariu cu viata”, difuzat de la 21.30, la PRO TV.
03.04.2013
Criss şi Vlad - filmări romantice la Susai pentru clipul

Clipul piesei “Ploaia mea”, interpretată de Criss şi Vlad, a fost filmat la Susai, într-un peisaj de iarnă de poveste, moment muzical foarte romantic pe care telespectatorii îl vor urmări în episodul de miercuri, 3 aprilie, al serialului “Pariu cu viata”, difuzat de la 21.30, la PRO TV.

Pentru aceste secvenţe s-au tras cadre superbe în exterior, timp în care cei doi protagonişti, Criss şi Vlad, s-au plimbat cu atv-ul şi s-au jucat în zăpadă, cât şi secvenţe romantice, în incinta cabanei.

“Am emoţii şi acum când îmi aduc aminte de filmările pentru clipul “Ploaia mea”. Sunt altfel de secvenţe, veţi vedea. A fost dificil, dar a meritat, clipul a ieşit foarte frumos”, adaugă Criss.

“Am învăţat să conduc ATV-ul, a fost o experienţă plină de adrenalină, dar veţi vedea că nu este singura din acest clip. Suntem foarte bucuroşi că “Ploaia mea” a strâns pe contul oficial de YouTube al serialului „Pariu cu viaţa” peste 800.000 de vizualizări, doar cu un colaj de fotografii. De abia aşteptam reacţiile după ce veţi vedea clipul”, povesteşte Vlad.

Tinerii din “Pariu cu viaţa”, Anca, Vlad, Ioana, Liviu, Monica şi Dima se pregătesc pentru câteva zile de vis la Susai. Excursia le stârneşte emoţii şi amintiri, dar totodată îi aşteaptă surprize şi momente de neuitat.

Ioana şi Liviu îşi doresc să petreacă o seară romantică în doi, la lumina lumânării, vizionând filmul “Minte-mă frumos”, însă clipele de intimitate le sunt întrerupte în mod repetat, iar cina se transformă într-un adevarat fiasco:

“Plecarea la Susai este gândită pentru a-i apropia mai mult pe Ioana si Liviu, însă acolo apare un element-surpriză, care strica tot planul şi o bulversează complet pe Ioana, Andrei. Ce urmează pot să vă asigur că este plin de pasiune!”, spune Alina.

“Filmările au fost extraordinar de fumoase, cabana în sine îţi oferă un mod de relaxare pe care nu-l găseşti oriunde. Andrei îşi aminteşte de toate clipele frumoase petrecute împreună cu Ioana şi se decide că nu are cum să renunţe sub nicio formă la ea”, spune Dorian.

“La Susai am filmat timp de 3 zile, iar în afara filmărilor, ne-am distrat alături de echipa serialului. Împreună cu Dorian, Dima, Vlad, Liviu şi Alina am fost la piscină, sauna şi ne-am făcut exerciţiile zilnice în sala din cabana”, mărturiseşte Alexia.

“A fost un pic frig, dar a meritat. Dima şi Monica se iubesc foarte mult şi ceea ce îşi doresc momentan este un copil. Între pauzele de la filmare mergeam la sală şi la piscină. Au fost câteva zile frumoase la munte în care am îmbinat utilul cu plăcutul”, povesteşte Dima.

Raluca si Tudor îşi caută în grabă o locuinţă, astfel că îşi lasă fetiţa în grijă Sarei şi a lui Cristi, dar cei doi uită de micuţa Mia.

Telespectatorii vor vedea în episodul de miercuri din “Pariu cu viaţa”, difuzat de la 21.30, la Pro Tv, ce se întâmplă cu copilul celor doi şi care sunt momentele pline de emoţie şi de pasiune de la Susai.

Bianca Dragomir
Bianca Dragomir

Mă întreb uşor retoric: există oare ceva mai dificil decât să scrii despre tine? Da, există! Să scrii despre tine şi apoi să prezinţi cele trei fraze timide şi alambicate celorlalţi care, pe deasupra, sunt cititorii tăi. E ca şi cum ai pleda nevinovat în faţa instanţei de judecată ... citește mai mult

Recomandare video
Măselele de minte – rolul lor în trecut, complicațiile pe care le dau în prezent