Cele mai îndrăgite vedete de peste Ocean, fără pic de machiaj

Vedetele nu se tem să-şi arate ”adevărata faţă”, aşadar, iată o galerie foto cu cele mai îndrăgite celebrităţi fără machiaj.
Cele mai îndrăgite vedete de peste Ocean, fără pic de machiaj
FOTO: Hepta, Instagram / Cele mai îndrăgite vedete de peste Ocean, fără pic de machiaj

Sunt zile în care pur şi simplu simţim nevoia să-i oferim tenului o pauză de la produsele cosmetice. Mai exact, să-l lăsăm ”să respire”. La această pauză apelează şi vedetele atunci când nu au programul atât de ocupat, iar ori de câte ori au ocazia, nu ezită să le arate fanilor adevărata lor faţă.

Selfie-urile fără strop de machiaj au devenit un trend în rândul celebrităţilor, în special sub hashtag-uri precum #NoMakeup sau #WokeUpLikeThis, mai ales că întotdeauna acestea sunt însoţite de mesaje prin care încearcă să-şi inspire fanii să aibă mai multă încredere în ei, să nu se lase păcăliţi de prezenţa machiajului, dar mai ales întotdeauna să-şi accepte imperfecţiunile.

Galerie foto

vezi galeria
10 foto

Într-adevăr, multe dintre actriţele sau cântăreţele de peste Ocean sunt de nerecunoscut şi, cu siguranţă, machiajul face diferenţe majore. Demi Lovato, de exemplu, este una dintre vedetele care postează frecvent fotografii nemachiată, ba chiar a ales să facă o şedinţă foto pentru publicaţia Vanity Fair goală, fără machiaj şi fără retuş, tocmai pentru a transmite un mesaj puternic de acceptare a propriului corp în rândul femeilor.

Acelaşi lucru putem spune şi despre Eva Longoria, care nu ezită să-şi dezvăluie chipul fără machiaj şi, în special, să-şi poarte cu mândrie pistruii. La rândul ei, Madonna, care a trecut prin numeroase schimbări încă de la prima apariţie pe scenă în anii ’80, încă din septembrie 2017, regina muzicii pop a început să-şi expună foarte des chipul fără machiaj, chiar dacă de cele mai multe ori fanii nu ezită să o critice. În continuare, artista îşi arată chipul peste care au trecut 61 de ani, ba chiar nu se teme să pozeze sexy şi să demonstreze că înaintarea în vârstă nu o sperie şi nici nu o schimbă cu nimic. În fond, vârsta este doar un număr.

Alexandra Necșoiu
Alexandra Necșoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected]

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult
Recomandare video
Top 5 alimente sănătoase care îngrașă