Oprah Winfrey, afaceri cu ceai în scopuri umanitare

Vedeta de televiziune Oprah Winfrey a creat un brand de ceai denumit "Oprah Chai Tea", care va fi disponibil în cafenele din 29 aprilie, profitul din vânzări urmând a fi donat în scopuri caritabile.
Autor: Paula Rotaru
Oprah Winfrey, afaceri cu ceai în scopuri umanitare

Vedeta de televiziune Oprah Winfrey a creat un brand de ceai denumit „Oprah Chai Tea”, care va fi disponibil în cafenele din 29 aprilie, profitul din vânzări urmând a fi donat în scopuri caritabile, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

„Ritualul zilnic al ceaiului este o parte vitală a dimineţilor mele. Chai Tea-ul savuros şi cu mirodenii, cu aroma sa intensă, este preferatul meu de multă vreme. Când Howard Schultz, reprezentantul unei cafenele renumite, m-a invitat în camera de degustare şi să creez propriul meu amestec de ceai, m-am gândit că poate fi o oportunitate unică şi distracţie la puterea a zecea”, a spus Oprah Winfrey.

Profitul din vânzarea ceaiului va fi donat unor proiecte umanitare de sprijinire a educaţiei tinerilor, inclusiv a internatului pentru fete construit de vedeta de televiziune în Africa de Sud, Oprah Winfrey Leadership Academy for Girls.

Durerile menstruale trec cu măceşe
Durerile menstruale trec cu măceşe