Vino la cea mai MARE oră de sport!

Sâmbătă, 23 iunie 2012, în Parcul Lumea Copiilor din Bucureşti, Dolce Sport împreună cu Smaratletic şi GetFit vă invită la cea de-a doua ediţie a evenimentului “Cea mai mare oră de sport”, unde puteţi participa la ore de zumba, fitness, kangoo jumps, pilates, aerobic, spinning etc, alaturi de antrenori consacrati.
Vino la cea mai MARE oră de sport!

Sâmbătă, 23 iunie 2012, în Parcul Lumea Copiilor din Bucureşti, Dolce Sport împreună cu Smaratletic şi GetFit vă invită la cea de-a doua ediţie a evenimentului “Cea mai mare oră de sport”,  unde puteţi participa la ore de zumba, fitness, kangoo jumps, pilates, aerobic, spinning etc, alaturi de antrenori consacrati.

Anul trecut, “Cea mai mare oră de sport”, eveniment din campania “Mişcarea face bine”,  care încurajează sportul şi alimentaţia pro-sănătate, a confirmat că sportul este la îndemâna oricui şi a adunat 10.000 de participanţi de toate vârstele. Aceştia au avut ocazia să exerseze, alături de zeci de instructori care au demonstrat că este foarte uşor să faci sport.

Şi anul acesta poarta “Mişcarea face bine” va fi deschisă începând cu ora 9.00, timp de 12 ore, pentru toti cei care vor să facă mişcare sau pur şi simplu vor să asiste, pentru a pune în practică mai târziu exerciţiile.

Oricine este binevenit la eveniment, cu condiţia să fie pregătit pentru mişcare, voie bună şi o mulţime de premii.  Vizitează-ne din nou ca să afli programul detaliat al evenimentului. 

 

Cel mai nou articol Video:
Dr. Beatrice Anghel: tratamente moderne în cancerele ginecologice avansate