Un tablou realizat de Anca Lungu şi fiica sa, licitat cu 6.400 de lei în scopuri caritabile

Tabloul „Primii paşi în viaţă” creat de Anca Lungu special pentru Balul Steluţelor cu ajutorul fiicei sale Natalia, a fost licitat cu suma cea mai mare, respectiv 6.400 lei.
Un tablou realizat de Anca Lungu şi fiica sa, licitat cu 6.400 de lei în scopuri caritabile

Asociaţia M.A.M.E. a organizat cea de-a IV-a ediţie a Balului Steluţelor, eveniment de strângere de fonduri în beneficiul copiilor cu afecţiuni grave de care are grijă.

Suma strânsă este de 22.465 de euro şi va fi folosită pentru a le asigura servicii gratuite celor peste 100 de copii grav bolnavi care primesc suport şi recuperare la Centrul Steluţelor, pe parcursul anului 2015.

Fondurile au fost obţinute atât din valorificarea obiectelor aflate la licitaţie, cât şi din sponsorizări în bani, produse şi servicii de la diverse companii şi donatori individuali.

Gazdele serii, prezentatorii TV Răzvan şi Dani, au moderat cu succes licitaţia obiectelor donate de artişti şi persoane publice.

Dintre acestea, tabloul „Primii paşi în viaţă” creat de Anca Lungu special pentru Balul Steluţelor cu ajutorul fiicei sale Natalia, a fost licitat cu suma cea mai mare, respectiv 6.400 lei.

„La nici 5 luni, fiica Ancăi şi a lui Ştefan Lungu este autoarea primului ei tablou: “Primii paşi în viaţă”.
Cu ajutorul mamei sale a reuşit să realizeze o lucrare simplă care simbolizează începutul. Paşii albi ai unui suflet curat mai acoperă puţin din lumea neagră şi murdară.”

Anca Lungu, numită Ambasador al Centrului Steluţelor

Un moment cu totul special în cadrul evenimentului a fost numirea îndrăgitei prezentatoare TV, Anca Lungu, Ambasador al Centrului Steluţelor. “Îmi face o deosebită onoare să o numesc pe Anca Lungu Ambasador al Centrului Steluţelor. Cu siguranţă, împreună vom fi mai puternici în misiunea noastră de a oferi o şansă în plus la viaţă copiilor cu afecţiuni grave din România”, a afirmat Maria Culescu, preşedinte fondator al Asociaţiei M.A.M.E. în cadrul evenimentului.

La rândul său, Anca Lungu şi-a manifestat susţinerea faţă de copiii de care Asociaţia M.A.M.E. are grijă în cadrul Centrului Steluţelor şi a declarat: “Sunt onorată să primesc acest titlu şi voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru a reprezenta acest loc minunat, în care copiii şi părinţii lor sunt alinaţi şi vindecaţi. Le mulţumesc tuturor celor care au creat Centrul Steluţelor şi, mai cu seamă, voluntarilor. Ei sunt sufletul acestui mecanism de făcut bine şi sunt mândră că de azi mă pot număra printre ei”.

Atmosfera deosebită a balului a fost creată şi de momentele artistice susţinute de trupa Amadeus, Ellie White, Andra şi Răzvan Gogan, Leon Magdan şi trupa de dans Wilmark Dance Academy.

Asociaţia M.A.M.E. mulţumeşte prietenilor dragi: sponsori, parteneri, voluntari şi tuturor celor care au făcut ca acest eveniment să fie un real succes.
Obiectele licitate au fost donate de: Natalia şi Anca Lungu, Andreea Berecleanu, Horia Brenciu, Marie Nouvelle Studio, PNK Casual, YVY BAGS şi Hannami Shoes.

Cel mai nou articol Video:
Dr. Cristina Tănase Damian: despre prezența tatălui la naștere