Sa va fie casa, casa, silueta, silueta si belsugul fara calorii!

Luna asta il sarbatorim pe PRO TV care implineste un “sweet 16”! Si fiindca viata e frumoasa si viitorul luminos, trebuie sa ne asiguram ca avem cui sa predam stafeta! Asa ca i-am propus sa realizam coperta aniversara proaspetei mamici Oana Andoni, una dintre cele mai iubite vedete ale postului, care s-a intors rapid, dupa nastere, la pupitrul STIRILOR PRO TV, dar se ocupa cu brio si de minunea ei de fetita.
Sa va fie casa, casa, silueta, silueta si belsugul fara calorii!
Sa va fie casa, casa, silueta, silueta si belsugul fara calorii!

Luna asta il sarbatorim pe PRO TV care implineste un „sweet 16”! Si fiindca viata e frumoasa si viitorul luminos, trebuie sa ne asiguram ca avem cui sa predam stafeta! Asa ca i-am propus sa realizam coperta aniversara proaspetei mamici Oana Andoni, una dintre cele mai iubite vedete ale postului, care s-a intors rapid, dupa nastere, la pupitrul STIRILOR PRO TV, dar se ocupa cu brio si de minunea ei de fetita.

Deja Craciunul bate la usa si vine cu tot felul de cadouri si bunatati, de bubuie facebookul si twitterul de retete si de tot felul de recomandari gastronomice. Pana la urma asta e, simtim nevoia placerilor simple, a mesei, care aduna prieteni, familie, voie buna.

Sunt momente in care cu greu poti rezista tentatiilor culinare, mai ales ca mai nou, te minunezi de unde au aparut atat de multe targuri traditionale, piete fagarasene ad-hoc, cu casuri si mezeluri ardelenesti, moldovenesti, bucovinene, mii de produse bio, care mai de care mai gustoase si, sustin producatorii, fara aditivi periculosi. Dar masura ramane tot masura, fiindca nu numai de E-uri, alfatoxine si nitrozamine trebuie sa ne ferim noi.

Daca exageram cu grasimile, zaharul, cu amidonul si proteinele din carne, riscam sa pierdem enorm din calitatile pielii si tenului, sa facem celulita si vergeturi, sa trezim din adancuri toate alergiile si intolerantele, basca sa ne ridam mai devreme decat prietenele noastre, mai atente la dieta de zi cu zi.

Sunt dornice sa iti impartaseasca din experientele lor de mame frumoase, pe care stau toti cu ochii atintiti, Elvira Deatcu, Catrinel Sandu si Cristina Spatar. Ambitia de a reusi in cariera si in viata de familie se imbina perfect cu nevoia de a straluci in public sau in lumina reflectoarelor. Mai avem si niste planuri pentru 2012: eu zic sa ni le facem, in ciuda zvonurilor vehiculate de apocaliptici. Si sa ne distram pe partii, de exemplu la Innsbruck!

Si-n final, ca-i Sarbatoare, sanatatea e de rigoare! Vorba ceea, Sarbatorile trec, targovetii se intorc la fermele si carmangeriile lor organice sa-si reincarce boccelutele, apai sanatate sa ramana in urma lor! Craciun fericit!
 

 

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Alina Lazăr, consilier dezvoltare personală : Cum alegem terapeutul potrivit
Recomandări: