Reese Witherspoon îşi face fiica de ruşine!

Scenele în care Reese Witherspoon apare nud, în cel mai recent film al său, "Wild", sunt "ciudate" pentru Ava, fiica în vârstă de 15 ani a actriţei americane, tânăra spunând că se simte inconfortabil din cauza expunerii mamei sale, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.
Reese Witherspoon îşi face fiica de ruşine!

Scenele în care Reese Witherspoon apare nud, în cel mai recent film al său, „Wild”, sunt „ciudate” pentru Ava, fiica în vârstă de 15 ani a actriţei americane, tânăra spunând că se simte inconfortabil din cauza expunerii mamei sale, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

Actriţa Reese Witherspoon, în vârstă de 38 de ani, a apărut goală în noul său film, „Wild”, lucru pe care fiica sa, Ava, îl consideră „ciudat”.

„Ava are 15 ani şi sunt părţi din film pe care a trebuit să i le explic. I-am spus «o să apar goală în film…», iar ea mi-a răspuns „mamă, e atât de ciudat». A trebuit să îi spun: «a trebuit să fiu curajoasă, Ava, nu puteam să spun doar părţile cu care mă simţeam confortabil, pentru că Cheryl (personajul din filmul «Wild»)a avut curajul de a-şi spune toată povestea, aşa că a trebuit să fac şi lucrurile de care mi-era teamă»”, a declarat Witherspoon.

Actriţa, care mai are un fiu în vârstă de 11 ani cu fostul soţ, Ryan Philippe, şi un băiat de doi ani, Tennessee, cu actualul soţ, Jim Toth, a spus că o înţelege pe fiica sa, admiţând că s-ar simţi ciudat dacă mama sa ar face acelaşi lucru.

De asemenea, Reese Witherspoon a declarat, potrivit revistei New!, că îşi va încuraja copiii să devină actori, dacă îşi vor dori o astfel de carieră.

„Este un domeniu minunat. Am văzut lumea, am întâlnit oameni minunaţi. Obişnuiam să regret o mulţime de lucruri, cum ar fi că nu am absolvit facultatea. În urmă cu un an mi-am pus întrebarea «de ce regret că nu am terminat facultatea?». Am avut o viaţă minunată, am fost peste tot şi am avut şansa de a lucra cu oameni creativi şi de a spune poveşti. Asta e tot ce mi-am dorit să fac, aşa că dacă şi copiii mei vor dori să facă asta, o să îi încurajez”, a spus Witherspoon.

Filmul „Wild”, regizat de Jean-Marc Vallée, va avea premiera în România pe 6 februarie 2015 şi spune povestea unei tinere care face o excursie montană, pe un traseu de peste 1.600 de kilometri, ca o metodă de a-şi reveni după un eveniment nefericit din viaţă.

Reese Witherspoon s-a remarcat în filme cu succes de public, precum „Tentaţia seducţiei”, „American Psycho”, „Ce-nseamna sa fii onest”, „Bâlciul deşertăciunilor” şi peliculele din franciza „Blonda de la drept”. Actriţa americană a câştigat un premiu Oscar pentru interpretarea lui June Carter-Cash în „Walk The Line”, filmul biografic dedicat cântăreţului de country Johnny Cash, din 2005, şi în ultimii ani a preferat să joace în comedii sau în comedii romantice, precum „De Crăciun nu stăm acasă!”, „Apă pentru elefanţi” şi „Să fie război/ This Means War”.

Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele din sfera ORL
Recomandări:
Cine nu are această măsură la blugi riscă să dezvolte diabet
Cine nu are această măsură la blugi riscă să dezvolte diabet
1 din 5 hipertensivi nici nu știe că are valori tensionale crescute
1 din 5 hipertensivi nici nu știe că are valori tensionale crescute