Lidia Buble a lansat noul single „Le-am spus şi fetelor”

Lidia Buble este o artista complexă, cu un look de invidiat, dar şi cu o voce specială, aparte de tot ce există în showbiz-ul autohton. S-a lansat cu piesă "Noi simţim la fel", hit care a cucerit toate topurile de specialitate de la noi, iar acum revine cu single-ul "Le-am spus şi fetelor", în colaborare cu Amira.
Lidia Buble a lansat noul single „Le-am spus şi fetelor”
Lidia Buble este o artista complexă, cu un look de invidiat, dar şi cu o voce specială, aparte de tot ce există în showbiz-ul autohton. S-a lansat cu piesă „Noi simţim la fel”, hit care a cucerit toate topurile de specialitate de la noi, iar acum revine cu single-ul „Le-am spus şi fetelor”, în colaborare cu Amira. 
 
Melodia, pe ritmuri de raggaeton, a fost compusă şi produsă de Adi Şină, Silviu Dumitraşcu şi Amira, în studioul Premium Artist, şi exprimă forii de iubire şi entuziasmul dintr-o relaţie, pe care fetele şi le exprimă una faţă de cealaltă. 
 
„Am vrut că în acest nou single al meu, mult aşteptat de fani, să se regăsească toate fetele îndrăgostite şi, mai ales, să-şi exprime sentimentele necondiţionate de nimeni şi nimic. Cu ajutorul  ‘bubblisorii mei’, îmi doresc că această piesă să devină hit!”, a declarat Lidia Buble.
 
Premiera piesei a avut loc în cadrul evenimentului Media Music Awards, de la Sibiu, acolo unde Lidia şi Amira au avut şi o coregrafie antrenantă şi senzuală totodată, alături de cele patru dansatoare ale ei. 
În următoarele zile, frumoasă artista va filma şi videoclipul noului ei single.
Cel mai nou articol Video:
Dr. Horia Cioflan: chirurgia robotică în afecțiunile ginecologice