Fără cicatrici post acnee

Potrivit unor studii recente acneea este determinată de dereglarea compoziţiei sebumului. S-a constatat că nivelul de acizi graşi din sebumul pacienţilor acneici este total diferit de cel prezent În pielea persoanelor sănătoase, această dereglare reprezentând un factor predispozant În acnee. Pornind de la aceste descoperiri, medicii dermatologi pun accent când vine vorba de pielea grasă cu tendinţă acneică pe acel tip de tratament care recreează sebumul caracteristic pielii sănătoase. Se are În vedere o acţiune globală prin reglarea Întregului proces responsabil de apariţia leziunilor, precum şi o indicaţie globală prin efectul terapeutic asupra tuturor simptomelor prezente În acnee.
Fără cicatrici post acnee

Potrivit unor studii recente acneea este determinată de dereglarea compoziţiei sebumului.

S-a constatat că nivelul de acizi graşi din sebumul pacienţilor acneici este total diferit de cel prezent în pielea persoanelor sănătoase, această dereglare reprezentând un factor predispozant pentru acnee.

Pornind de la aceste descoperiri, medicii dermatologi pun accent când vine vorba de pielea grasă cu tendinţă acneică pe acel tip de tratament care recreează sebumul caracteristic pielii sănătoase.

Se are în vedere o acţiune globală prin reglarea întregului proces responsabil de apariţia leziunilor, precum şi o indicaţie globală prin efectul terapeutic asupra tuturor simptomelor prezente în acnee.

 

Cel mai nou articol Video:
Nora Neghină, psiholog: ce determină comportamentul adictiv
Recomandări:
10 lucruri pe care le poți face pentru a preveni atacul cerebral
10 lucruri pe care le poți face pentru a preveni atacul cerebral
Inteligența artificială depistează mincinoșii. Cum funcționează testul
Inteligența artificială depistează mincinoșii. Cum funcționează testul