Eşti dezamăgită în dragoste? Poţi adopta un…scorpion!

Grădina Zoologică din San Francisco oferă dezamăgiţilor în dragoste un nou motiv pentru a sărbători Sfântul Valentin - şansa de a adopta scorpioni uriaşi sau gândaci de Madagascar botezaţi cu numele persoanelor care i-au făcut să sufere, informează Reuters, citat de Mediafax.
Eşti dezamăgită în dragoste? Poţi adopta un…scorpion!

Grădina Zoologică din San Francisco oferă dezamăgiţilor în dragoste un nou motiv pentru a sărbători Sfântul Valentin – şansa de a adopta scorpioni uriaşi sau gândaci de Madagascar botezaţi cu numele persoanelor care i-au făcut să sufere, informează Reuters, citat de Mediafax.

„Atunci când vă gândiţi la nemulţumirile din viaţa voastră amoroasă, cu ocazia Sfântului Valentin din acest an, puteţi să adoptaţi un gândac de Madagascar pe post de cadou pentru fostul vostru partener de cuplu”, au declarat, luni, managerii Grădinii Zoologice din San Francisco pe pagina de internet dedicată donaţiilor ce pot fi făcute în beneficiul vieţuitoarelor care trăiesc în acest loc.

Pentru persoanele care au fost respinse în dragoste, San Francisco Zoo recomandă spre adopţie un scorpion păros, o specie de scorpion uriaş care trăieşte în vestul Statelor Unite.

„La fel ca ştiţi-voi-cine, atunci când o victimă potrivită trece prin apropiere, scorpionul o prinde pe biata creatură între cleştii săi şi apoi îşi înţeapă prada”, au explicat reprezentanţii grădinii zoologice citate.

Pentru persoanele care au suferit îngrozitor de mult din dragoste, San Francisco Zoo oferă posibilitatea expedierii unei scrisori de înştiinţare – în legătură cu acea adopţie specială – a persoanei care a cauzat dezamăgirea amoroasă.

Dreptul de atribuire a unui nume pentru vieţuitoarele „adoptate” costă de la 25 de dolari până la 1.000 de dolari. Sumele donate vor fi folosite pentru sprijinirea programelor de cercetare şi conservare a naturii.

„Nu putem face nicio promisiune, dar legenda urbană spune că un astfel de dar, un scorpion adoptat, asigură un fel de protecţie permanentă împotriva viitoarelor dezamăgiri în dragoste. Să înceapă procesul de vindecare!”, se afirmă într-un mesaj publicat pe aceeaşi pagină de internet asociată donaţiilor pentru San Francisco Zoo.

Potrivit nbcbayarea.com, pachetele de adopţie nu includ de fapt animale vii – adopţiile putând fi făcute doar cu numele. Donatorii primesc într-adevăr certificate de adopţie de la Grădina Zoologică din San Francisco, alături un pachet special de Sfântul Valentin ce conţine, în funcţie de animalul „adoptat”, scorpioni şi gândaci din plastic.

Cel mai nou articol Video:
Natalia Pavalachi Pittet, sexolog: Cum discutăm cu copiii și adolescenții despre sex