Care sunt E-urile „bune” si in ce alimente se ascund

E160, E 162, E 300, E100 - sunt numai cativa dintre aditivii alimentari considerati siguri sau inofensivi.
Care sunt E-urile „bune” si in ce alimente se ascund
no title

E160, E 162, E 300, E100 – sunt numai cativa dintre aditivii alimentari considerati siguri sau inofensivi.

Aceste E-uri „bune” sunt substante naturale extrase din fructe sau legume si se gasesc in alimente sub forma de vitamine, coloranti, lecitina.

„Din cei peste 315 aditivi alimentari utilizaţi in prezent, mai putin de 20 sunt E-uri «bune»”, afirma prof. univ. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.

 

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Gradina din tren
Gradina din tren
Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele din sfera ORL