Andra si Maruta au spus „Da”

Fiecare isi doreste ca atunci, in acel moment unic al vietii sale sa fie alaturi de familie si prieteni.
11.08.2008
Andra si Maruta au spus
Andra si Maruta au spus "Da"

Fiecare isi doreste ca atunci, in acel moment unic al vietii sale sa fie alaturi de familie si prieteni. Aici se formeaza o tabara. Alta tabara este formata din admiratori si presa, atunci cand este vorba de vedete si casatorie.

Oricat s-ar da peste cap o vedeta sa nu fie fotografiata la nunta sa, presa tot isi face datoria. Catalin Maruta, prezentatorul emisiunii "Happy Hour" de la ProTv si iubita sa, Andra, au avut cununia civila pe 10 august.

Daca au fost observati in alte ipostaze in care ii emotionau pe ceilalti, acum a venit randul lor sa fie emotionati. Andra a fost ceruta in casatorie de Maruta, anul trecut, intr-un cadru cat se poate de romantic: acasa la parintii Andrei, in perioada sarbatorilor de iarna.

Nunta va avea loc pe data de 23 august, la Targu-Jiu, dupa care luna de miere o vor petrece in Tenerife.

Andra Nastase
Andra Nastase

Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa ... citește mai mult

Recomandare video
Tenul gras: îngrijire, curățare, ingrediente pe care să le folosești