(P) Atentie la comprimatele si preparatele cu denumirea „Binkgo biloba“!

Labormed revine in farmacii cu o oferta speciala: pentru 2 cutii cumparate de Flavotan 80 mg sau Flavotan 120 mg primiti 1 cutie CADOU.
(P) Atentie la comprimatele si preparatele cu denumirea „Binkgo biloba“!
Atentie la comprimatele si preparatele cu denumirea "Binkgo biloba“!

Produsele cu Ginkgo biloba imbunatatesc circulatia la nivel cerebral, crescand fluxul sangvin si nivelul de oxigenare al creierului. Un astfel de produs este eficient in tulburarile de atentie, de memorie, de vedere, in cazul problemelor de auz sau a ametelilor. In plus, contribuie la imbunatatirea circulatiei sanguine periferice si astfel te ajuta sa iti simti mainile si picioarele calde din nou.

Dar NU orice extract de Ginkgo biloba este eficient. Cele mai multe produse pe baza de Ginkgo biloba contin si produsi toxici alaturi de cei cu efect terapeutic. Deoarece frunzele acestui arbore contin si alte substante toxice pentru organism, acestea trebuie inlaturate in procesul de purificare si de extragere a principiilor active „bune”, rezultand un extract standardizat de Ginkgo biloba.

Extractul standardizat de Ginkgo biloba contine doar componentele active benefice in concentratii adecvate pentru a obtine efectele dorite, fara alti produsi toxici. Standardizarea asigura excluderea substantelor nocive si o concentratie optima a principiilor active din aceasta planta.

Ca atare, se recomanda ca, inainte de a cumpara un produs pe baza de Gingko biloba, sa studiati compozitia tabletelor si sa nu le cumparati decat pe cele ce contin extractul standardizat din aceasta planta si eventualii excipienti, fara alte adaosuri. Asigurati-va ca produsul cumparat contine extract standardizat de Ginkgo biloba!

Printre produsele care contin extract standardizat de Ginkgo biloba se numara Flavotan 80 mg si Flavotan 120 mg produse de Labormed, remedii naturale pentru stimularea functiilor creierului si prevenirea afectiunilor circulatorii.

Pentru ca un tratament cu Ginkgo biloba sa aiba efecte de durata, el trebuie sa dureze minimum 3 luni. De aceea, Labormed revine in farmacii cu o oferta speciala: pentru 2 cutii cumparate de Flavotan 80 mg sau Flavotan 120 mg primiti 1 cutie CADOU.

Pretul unui pachet promotional 2+1 cadou este de aproximativ 12 RON pentru Flavotan 80 mg si 17.5 RON pentru Flavotan 120 mg (pretul poate varia in farmacie in functie de adaosul comercial practicat).

Mentine sanatatea familiei tale!
Mentine sanatatea familiei tale!
Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața