Alunga temerile cu florile lui Bach!

Terapia Bach se recomanda oricui, de la copii mici la persoane in varsta, iar pana acum nu au fost semnalate efecte adverse. Totusi, aceste esente florale nu sunt tratamente universale si nici nu inlocuiesc tratamentele clasice, medicamentoase.
  • Publicat:
Alunga temerile  cu florile lui Bach!
no title

Frica, teama, lipsa increderii in sine, nehotarare, lipsa de curaj, neliniste interioara, ingrijorare exagerata, suprasolicitare, nerabdare, fobie de avion, emotii inainte de un examen important – fiecare dintre noi poate trece prin aceste stari la un moment dat. Un remediu natural si fara efecte secundare pentru aceste dezechilibre emotionale il constitue florile lui Bach.

Primele file din povestea terapiei cu flori Bach au fost scrise de medicul englez Edward Bach (1886-1936), preocupat de homeopatie si de medicina naturista, care a gasit 38 de remedii din flori ce ajuta la diminuarea sau incetarea starilor de dezechilibru sentimental si intelectual.

Acesta le-a testat pe propria persoana, iar pentru ca rezultatele au fost cele scontate, le-a promovat ca remedii naturale care contribuie la mentinerea sanatatii si la prevenirea imbolnavirilor. Florile din care se fabrica esentele provin din padurile din Tara Galilor.

Recomandari: Terapia Bach se recomanda oricui, de la copii mici la persoane in varsta, iar pana acum nu au fost semnalate efecte adverse. Totusi, aceste esente florale nu sunt tratamente universale si nici nu inlocuiesc tratamentele clasice, medicamentoase.

Iata cateva probleme frecvente si extractele medicului Bach care le amelioreaza: nesiguranta – porumbar salbatic, deznadejde cauzata de un motiv cunoscut – gentiana, lipsa de speranta – orz salbatic, grija excesiva pentru altii – castan rosu, fobie de avion – Florit 39 Rescue, a trai in trecut – caprifoi, lipsa energiei – maslin, tristete fara motiv – mustar, egocentrism – iarba neagra, ura, invidie, gelozie – ilice, sentiment de vinovatie – pin, coplesire de responsabilitati – ulm.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi
Editor - Mădălina Drăgoi
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ... citește mai mult
Terapia cu magneti
Terapia cu magneti
Recomandare video
Cum se tratează multimodal cancerul colorectal