Nadia Comăneci: „Normal că o să mă vaccinez!”

26.12.2020 |
Nadia Comăneci: „Normal că o să mă vaccinez!”

Nadia Comăneci, prima gimnastă din lume care a primit nota 10 într-un concurs olimpic de gimnastică, își petrece sărbătorile de iarnă în familie, la reședința sa din Oklahoma, America. De altfel, ea locuiește acolo din luna martie, de când a fost declarată pandemie de coronavirus. 

N-am mai ieșit din bârlog cu pandemia asta din martie, n-am mai călătorit nici măcar local pentru că este un risc care nu e necesar în momentul de față, a declarat Nadia Comăneci pentru Cancan.

Întrebată dacă se va vaccina împotriva COVID-19, Nadia Comăneci nu a stat pe gânduri și a răspuns:

Da, normal că o să mă vaccinez. Sper să ne vină rândul la vaccin curând!

De când a început pandemia, Nadia Comăneci nu s-a izolat complet de oameni. Spre exemplu, la finalul lunii martie, fosta mare gimnastă s-a implicat și ea în lupta cu COVID-19, ocazie cu care le-a transmis oamenilor un mesaj prin care i-a îndemnat să se spele pe mâini cât mai des.

Sunt câteva lucruri simple pe care le putem face. 10-le perfect a fost un număr important pentru mine, în viața mea. Acum mă concentrez pe 20-ul perfect. Spălați-vă pe mâini pentru 20 de secunde, cu apă și săpun, de fiecare dată, cât de des puteți. E simplu, dar trebuie să facem acest lucru. Să rămânem în siguranță și să fim sănătoși, a spus Nadia Comăneci într-un scurt video postat pe contul său de Twitter.

SUA este cea mai afectată țară la nivel global în ceea ce privește infectarea și numărul deceselor din cauza COVID-19. La acest moment sunt înregistrate aproape 19 milioane de cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 și peste 330.000 de decese.