Fructele si legumele viu colorate inving cancerul

Fructele si legumele viu colorate pot fi extrem de eficiente in lupta cu procesul malign din corp. Afla care sunt cele mai bune legume si fructe anti cancer!
Fructele si legumele viu colorate inving cancerul
Fructele si legumele viu colorate inving cancerul

Pigmentii naturali din fructele si legumele viu colorate, precum afinele si varza rosie, ar putea constitui ingredientul cheie in producerea unor tratamente eficace impotriva mai multor forme de cancer, cred cercetatorii americani.

Experimentele realizate de ei au scos la iveala faptul ca pigmentul antocianina, de obicei de culoare rosie, albastra sau violeta, este un compus natural care incetineste dezvoltarea cancerului la colon si, in unele cazuri, distruge complet tumorile. Antocianinele se gasesc in fructe si legume precum struguri rosii, boabe de soc, varza rosie, ridichi, coacaze. Ridichile, de pilda, sunt capabile sa incetineasca dezvoltarea cancerului la colon cu 50 pana la 80%.

Silueta subtire cu 3 reguli se obtine

Asaltati de cereri din partea americancelor, specialistii de peste Ocean au intocmit un top al celor mai importante reguli care ajuta la slabit. Prima: nu sari niciodata peste mese, aceasta greseala este principalul motiv pentru care oamenii nu reusesc sa-si controleze greutatea.

Pe locul 2: sa vrei sa slabesti pentru sanatatea ta, nu pentru a arata ca Naomi Campbell. Locul 3: sa faci diferenta intre adevarata si falsa foame. Legatura dintre mancare si starea de spirit te poate subjuga, dar gandeste-te inainte: pe o scara de la 1 la 10 cat de foame iti este cu adevarat?

Mostenirea junk food

Mamele care in timpul sarcinii si in perioada alaptarii se hranesc cu junk food, alimente hipercalorice, bogate in grasimi, sare si zaharuri, prezinta mai multe probabilitati de a da nastere unor copii cu gusturi similare in materie de alimentatie. Potrivit studiului realizat de cercetatorii britanici, dieta mamei din timpul sarcinii contribuie la formarea gustului pentru anumite alimente al copilului nenascut.

Expunerea la grasimi si alimente cu un continut mare de sare, inca din perioada intrauterina, afecteaza partile din creier asociate cu preferintele alimentare, avand efecte pe termen lung.

Adevarat sau Fals?
Adevarat sau Fals?