Vanessa Paradis – la 40 de ani, a devenit imaginea H&M

Vanessa Paradis a devenit imaginea celei mai noi colecţii eco ale retailerului suedez H&M. La 40 de ani şi după un an de la despărţirea de Johnny Depp, cântăreaţa şi actriţa de origine franceză demonstrează că străluceşte mai mult ca oricând.
Vanessa Paradis – la 40 de ani, a devenit imaginea H&M

Vanessa Paradis a devenit imaginea celei mai noi colecţii eco ce urmează a fi lansată de către retailerului suedez H&M. La 40 de ani şi după un an de la despărţirea de Johnny Depp, cântăreaţa şi actriţa de origine franceză demonstrează că străluceşte mai mult ca oricând.

„Sunt bucuroasă să iau parte la campania Conscious de la H&M. Şi eu mă străduiesc să fiu conştientă atunci când fac cumpărături. Tocmai de aceea garderoba mea este în mare parte vintage. Îmi place acest stil pentru că este prietenos faţă de mediu. Îmi place să folosesc şi să refolosesc hainele vechi”, a declarat actriţa Vanessa Paradis într-un comunicat.

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Mihaela Chivu: soluții pentru bruxism