Tata şi fata! Flavio Briatore, la fotbal cu mult mai tânăra soţie

În vreme ce Flavio are câteva kilograme bune în plus, păr complet alb şi un aspect general îmbătrânit, soţia lui, Elisabetta este foarte bine întreţinută. Fizic, vorbind! Aşa de bine, încât dacă nu ai şti cine sunt personajele, ai spune că cei doi sunt tată şi fiică!
Tata şi fata! Flavio Briatore, la fotbal cu mult mai tânăra soţie

La cei 62 de ani ai săi, afaceristul italian Flavio Briatore nu pierde vremea! Dacă pe când avea 53 de ani, Haidi Klum i-a dăruit un copil, în prezent „bătrânelul” de 62 de ani are alături o soţie sculptată. E clar, îi plac femeile necoapte!

În weekendul trecut, Flavio Briatore s-a relaxat în grădină, la o partidă de fotbal, cu câţiva amici şi cu soţia lui, Elisabetta Gregoraci, un fost model de lenjerie intimă şi actualmente vedetă de televiziune în Italia.

În vreme ce soţul are câteva kilograme bune în plus, păr complet alb şi un aspect general îmbătrânit, Elisabetta este foarte bine întreţinută. Fizic, vorbind! Aşa de bine, încât dacă nu ai şti cine sunt personajele, ai spune că cei doi sunt tată şi fiică!

Cei doi sunt căsătoriţi din 2008 şi au un fiu, Falco Nathan, venit pe lume pe 18 martie, 2010, în Nisa. La fetiţa pe care o are cu Heidi, Helene, născută în 2004, Flavio a renunţat. I-a permis lui Seal să o adopte şi să îi dea numele lui, după care nu s-a mai interesat niciodată de ea.Elisabetta este suspectată de conaţionali că ar fi suferit mai multe intervenţii estetice, printre care o mărire de buze şi o mărire de sâni. Lăsând însă la o parte operaţiile suferite, trebuie să recunoaştem că soţia lui Briatore arată bine.

Heidi Klum şi Flavio Briatore pe vremea când formau un cuplu fericit.

Citeşte şi: Sex cu… bunicul jucaus! Te-ar tenta?

Marea familie Klum-Seal

Heidi Klum este din nou insarcinata
 

 

 

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Natalia Pavalachi Pittet, sexolog: Cum discutăm cu copiii și adolescenții despre sex