Simona Gherghe, semnal de alarmă: ”Dacă un copil de 3 ani înţelege că trebuie să poarte mască, tu ce scuză ai?”

Simona Gherghe a postat recent un mesaj pe reţelele de socializare.
Simona Gherghe, semnal de alarmă: ”Dacă un copil de 3 ani înţelege că trebuie să poarte mască, tu ce scuză ai?”
În ultimele săptămâni, ba chiar luni, tot mai multe vedete au răbufnit pe reţelele de socializare. Noua normalitate nu este deloc plăcută pentru niciunul dintre noi, însă noile reguli trebuie respectate cu stricteţe pentru a putea ajuta la o schimbare. În contextul pandemiei de coronavirus, dacă până acum Lili Sandu, Smiley, Feli şi alte câteva vedete au avut un cuvânt de spus, în speranţa că vor trage un semnal de alarmă în privinţa situaţiei în care ne aflăm şi a faptului că mulţi refuză să poarte măştile de protecţie măcar sau să respecte regulile de distanţare, Simona Gherghe a transmis şi ea un mesaj în mediul online.

Mesajul Simonei Gherghe

Fosta prezentatoare TV trage un semnal de alarmă şi îi îndeamnă pe români să poarte masca de protecţie pentru a opri răspândirea virusului ucigaş, mai ales că numărul persoanelor infectate cu coronavirus creşte de la o zi la alta. 
 
”Dacă un copil de 3 ani înţelege că trebuie să poarte mască, pentru că gestul ăsta simplu o apără de virus, tu ce scuză ai? Poartă mască! #poartamasca #mamadedoi #responsabilitate #simonagherghe”, a scris Simona Gherghe, în dreptul fotografiei cu fetiţa sa.

Ce transmit alte vedete din România

„Noi nu ne punem masca de protecţie pe nas dacă avem ochelari de vedere, pentru că ni se aburesc lentilele, pe bune? Totul este o prostie, totul este o făcătură. Doamne fereşte-ne, doamne iartă-ne că suntem atât de proşti. Îmi cer scuze pentru felul în care mă exprim, dar sunt foarte supărată. Nu se poate să avem o aşa lipsă de respect. Noi încă ne considerăm buricul pământului, puternici şi nemuritori, că pe noi nu ne afectează”, a spus Feli revoltată. „Purtaţi mască, e aşa un sfârşit de lume, se termină pământul? Dacă nu vrei să ai grijă de tine, ai grijă de oamenii de jurul tău. Purtaţi masca aia, atât”, a mai spus Feli.

”Cred că avem nevoie de oameni sănătoşi, de o educaţie sănătoasă, într-o ţară sănătoasă şi civilizată. Mai ales în aceste vremuri…Nu ar putea cineva să-mi ofere bani ca să scriu că am o cunoştinţă bolnavă de COVID. Niciodată. Nu în realitatea mea. Ştiu mai mulţi oameni bolnavi de COVID. Oameni obişnuiţi. Tineri. Nu sunt plătiţi…Boala asta există şi nu e doar la televizor. Dacă vreţi să o căutaţi, o găsiţi în spitale sau în aglomeraţii. Depinde de toţi să rămânem sănătoşi, depinde de toţi cât de mult se răspândeşte, iar superficialitatea, lipsa de respect şi de educaţie nu ne fac bine. Ne ţin pe loc sau ne dau înapoi. Cred cu tărie, acum, că cea mai grea boală pentru noi toţi este răutatea”, a spus Smiley.

Cel mai nou articol Video:
Conf. univ. dr. Cristian Surcel: adenom versus cancer de prostată