Rapunzel în viaţa reală. Tânăra care nu s-a mai tuns de cinci ani: „Bărbaţii se îndrăgostesc de mine datorită părului”

Malgorzata Kulczyk, în vârstă de 34 de ani, a atras atenţia internauţilor datorită părului lung ce pare desprins dintr-un basm. Cu o podoabă capilară lungă de 1.57 de centimetri, fata a fost numită de mulţi Rapunzel în viaţa reală.
30.06.2020

Malgorzata Kulczyk, în vârstă de 34 de ani, a atras atenţia internauţilor datorită părului lung ce pare desprins dintr-un basm. Cu o podoabă capilară lungă de 1.57 de metri, fata a fost numită de mulţi Rapunzel în viaţa reală.

Malgorzata Kulczyk, originară din Polonia, care acum locuieşte în Marea Britanie, a spus că este pasionată de împletirea părului încă de când avea 7 ani.

Fata este blondă natural, însă aplică un serum făcut acasă, un amestec din uleiuri, cu o oră înainte de a-l spăla, pentru a-i da o nuanţă roşcată. Momentan, ea spune că nu s-a mai tuns de cinci ani.

„Bărbaţilor nu le vine să creadă că este real. Ei spun că este frumos, impresionant şi feminin. Unii chiar se îndrăgostesc de mine datorită părului”, a spus Malgorzata, potrivit Daily Mail.

Nu toată lumea îi apreciează însă podoaba capilară. „Oamenii sunt şi geloşi. A fost o situaţie în care o colegă îmi tot spunea că părul meu e prea lung şi că ar trebui să-l tund. După o perioadă, şi-a schimbat părerea complet şi a început chiar să-şi lase şi ea părul lung”.

Malgorzata Kulczyk recunoaşte că nu e uşor de întreţinut un astfel de păr. Ea îl spală de trei ori pe săptămână şi foloseşte ulei de cocos pentru a-l păstra mătăsos.
 

Cristina Tudor
Cristina Tudor
Și-a început activitatea în jurnalismul online în redacția Digi24, în 2014, unde a petrecut câțiva ani buni. Acolo a redactat articole în toate domeniile, însă cu timpul a început să se contureze o predilecție către subiectele legate de sănătate, realizând inclusiv o campanie ce ... citește mai mult
Recomandare video
Un medic avertizează: și vegetarienii pot acumula grăsime în ficat