Ramona Nerra, romanca de la Vocea Germaniei: „Ma bucur ca si Romania are emotii pentru mine”

Romanca Ramona Nerra, care a reusit sa ajunga in etapa show-urilor live a competitiei "Vocea Germaniei", ce va debuta joi seara la Pro7, a declarat intr-un interviu acordat MEDIAFAX ca s-a temut de reactia publicului german, insa a descoperit ca emisiunea a apropiat Germania si Romania.
Ramona Nerra, romanca de la Vocea Germaniei: „Ma bucur ca si Romania are emotii pentru mine”
Ramona Nerra, romanca de la Vocea Romaniei: "Ma bucur ca si Romania are emotii pentru mine"

Romanca Ramona Nerra, care a reusit sa ajunga in etapa show-urilor live a competitiei „Vocea Germaniei”, ce va debuta joi seara la Pro7, a declarat intr-un interviu acordat MEDIAFAX ca s-a temut de reactia publicului german, insa a descoperit ca emisiunea a apropiat Germania si Romania.

Reporter: Cum a inceput cariera dumneavoastra muzicala?
Ramona Nerra: Când aveam 10 ani, am inceput sa frecventez „clubul copiilor” din Craiova, oras in care am trait pâna la intrarea la facultate. Dupa care m-am mutat la Bucuresti. In tot acest timp, in afara de scoala, aveam o singura preocupare: muzica.

Reporter: Cum ati ajuns sa locuiti si sa va dezvoltati cariera muzicala in Germania?
Ramona Nerra: Dupa ce am parasit trupa Alize, pe care o aveam impreuna cu Nicoleta Luciu, am plecat in Germania. Asta se intampla in 2002, luna iunie. Doream mai mult decât „o trupa de pustoaice”.

La recomandarea cuiva, am ajuns in Köln, unde m-am si stabilit. De atunci traiesc in Germania, care mi-a devenit a doua casa. Sunt foarte bucuroasa, deoarece de vreo trei ani de zile locuieste si mama mea aici si asta m-a ajutat si mai mult sa ma simt in Germania ca acasa.

Foto: Facebook
Alexandra Stan - Artista anului 2011
Alexandra Stan - Artista anului 2011
Cel mai nou articol Video:
Alina Lazăr, consilier dezvoltare personală : Cum alegem terapeutul potrivit