Problemele de inimă îl urmăresc pe Alain Delon, o legendă a cinematografiei europene

Actorul francez Alain Delon, în vârstă de 77 de ani, a fost internat pentru 48 de ore din cauza unei aritmii cardiace care s-a manifestat în ultimele zile, au anunţat marţi producătorii turneului cu piesa de teatru "Une journée ordinaire", în care starul joacă alături de fiica sa, Anouchka.
Problemele de inimă îl urmăresc pe Alain Delon, o legendă a cinematografiei europene

Actorul francez Alain Delon, în vârstă de 77 de ani, a fost internat pentru 48 de ore din cauza unei aritmii cardiace care s-a manifestat în ultimele zile, au anunţat marţi producătorii turneului cu piesa de teatru „Une journée ordinaire”, în care starul joacă alături de fiica sa, Anouchka.

Actorul a fost internat marţi după-amiază, iar această spitalizare prevăzută a fi de scurtă durată „nu va avea niciun impact asupra turneului care va debuta pe 5 octombrie”, au precizat organizatorii turneului, într-un comunicat citat de AFP.
Aritmia este tulburarea cardiacă cel mai frecvent întâlnită. Perturbările ritmului cardiac afectează frecvenţa, regularitatea şi intensitatea contracţiilor inimii. Această tulburare poate fi de origine fiziologică sau să apară ca urmare a unei boli.

În primăvara anului 2012, Alain Delon a fost internat pentru câteva zile la Spitalul american din Neuilly, în apropiere de Paris, pentru a corecta o aritmie cardiacă. Actorul a suportat o scurtă intervenţie „sub o anestezie de 10 minute”, a precizat el.

„O aritmie apare atunci când inima nu mai bate, dintr-o dată, aşa cum ar fi trebuit să bată, iar medicii o pun la punct pentru a o face să bată în mod normal”, a explicat Alain Delon la acea vreme pentru postul BFM TV.
 

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele digestive