Nimeni nu e perfect, nici măcar Jennifer Aniston. Uite cu ce a surprins pe covorul roşu!

Multă lume bună a spus prezent la evenimentul prilejuit recent de premiera filmului Call me Crazy, regizat de frumoasa actriţă şi fostă nevastă a lui Brad Pitt - Jennifer Aniston.
19.04.2013
Nimeni nu e perfect, nici măcar Jennifer Aniston. Uite cu ce a surprins pe covorul roşu!

Multă lume bună a spus „prezent” la evenimentul prilejuit recent de premiera filmului Call me Crazy, regizat de frumoasa actriţă şi fostă nevastă a lui Brad Pitt – Jennifer Aniston.

Din păcate însă, Jennifer nu a impresionat de această dată prin frumuseţea sa răpitoare, ci mai degrabă prin inesteticele pete de culoare albă de pe spate, fără succes acoperite cu fond de ten, urmări ale unui tratament pe care actriţa îl urmează pentru stimularea circulaţiei sângelui.

Tratamentul la care a apelat Jennifer este de origine asiatică şi constă în plasarea unor ventuze pe piele prin aspiraţie sau cu ajutorul căldurii. Cu siguranţă este un remediu pe care şi bunicile noastre ni-l recomandau pentru a pune sângele în mişcare şi pentru a scăpa de răceală.

Deşi efectele benefice ale tratamentului se menţin pentru o perioadă de cel puţin 6 luni, semnele lăsate de ventuze pot rămâne destul de vizibile până în momentul în care ţesutul respectiv se regenerează.

Probabil acest detaliu jenant ar fi rămas în intimitatea actriţei, dacă aceasta nu ar fi optat pentru o rochie destul de sumară, cu spatele gol.

Jennifer apelează la acest tratament de aproape 6 ani, iar printre vedetele care au încercat această terapie alternativă se numără Brad Pitt şi Gwyneth Paltrow, actriţă desemnată de către revista People în 2012 drept “cel mai bine îmbrăcată femeie din lume”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Raed Arafat, despre moarte: „Sper să vină cât mai târziu”