Nicoleta Luciu, despre relaţia cu soţul ei: “Lucrăm să reînnodăm relaţia intimă!”

Prezentă joi în emisiunea “WOWbiz”, Nicoleta Luciu a făcut câteva dezvăluiri despre relaţia cu soţul ei şi problemele de cuplu.
Nicoleta Luciu, despre relaţia cu soţul ei: “Lucrăm să reînnodăm relaţia intimă!”

Prezentă joi în emisiunea “WOWbiz”, Nicoleta Luciu a făcut  câteva dezvăluiri despre relaţia cu soţul ei şi problemele de cuplu.

Împlinită din punct de vedere profesional după ce a reuşit performanţa de a ieşi pe locul al doilea la emisiunea “Dansez pentru tine” şi după ce a lansat o nouă piesă, vedeta a mărturisit că încă nu şi-a rezolvat problemele de cuplu: ”Lucrăm să reînnodăm relaţia intimă”.

Cu toate că la un moment dat afirmase răspicat că o infidelitate ar determina-o să-şi părăsească soţul, pusă în faţa faptului împlinit bruneta şi-a schimbat opţiunea: “Am renunţat la această idee deoarece sunt 4 copii la mijloc şi au nevoie de un tată”.

Nicoleta Luciu a mai afirmat pentru pentru aceeaşi emisiune de ştiri mondene că a fost mereu conştientă de existenţa unei legi a compensaţiei şi că fericirea vine mereu la pachet cu perioade mai putin faste.

“Dumnezeu îţi dă şi îţi ia. Pentru o zi de fericire trebuie să plăteşti cu zece zile de nenorocire…Dacă în viaţa mea s-a întâmplat să fiu foarte fericită, n-am fost pe deplin împlinită deoarece am ştiut că trebuie să plătesc pentru zilele acelea”, a spus vedeta.

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața