Nicoleta Luciu, despre relaţia cu soţul ei: “Lucrăm să reînnodăm relaţia intimă!”

Prezentă joi în emisiunea “WOWbiz”, Nicoleta Luciu a făcut câteva dezvăluiri despre relaţia cu soţul ei şi problemele de cuplu.
Autor: Elena Nistor
Nicoleta Luciu, despre relaţia cu soţul ei: “Lucrăm să reînnodăm relaţia intimă!”

Prezentă joi în emisiunea “WOWbiz”, Nicoleta Luciu a făcut  câteva dezvăluiri despre relaţia cu soţul ei şi problemele de cuplu.

Împlinită din punct de vedere profesional după ce a reuşit performanţa de a ieşi pe locul al doilea la emisiunea “Dansez pentru tine” şi după ce a lansat o nouă piesă, vedeta a mărturisit că încă nu şi-a rezolvat problemele de cuplu: ”Lucrăm să reînnodăm relaţia intimă”.

Cu toate că la un moment dat afirmase răspicat că o infidelitate ar determina-o să-şi părăsească soţul, pusă în faţa faptului împlinit bruneta şi-a schimbat opţiunea: “Am renunţat la această idee deoarece sunt 4 copii la mijloc şi au nevoie de un tată”.

Nicoleta Luciu a mai afirmat pentru pentru aceeaşi emisiune de ştiri mondene că a fost mereu conştientă de existenţa unei legi a compensaţiei şi că fericirea vine mereu la pachet cu perioade mai putin faste.

“Dumnezeu îţi dă şi îţi ia. Pentru o zi de fericire trebuie să plăteşti cu zece zile de nenorocire…Dacă în viaţa mea s-a întâmplat să fiu foarte fericită, n-am fost pe deplin împlinită deoarece am ştiut că trebuie să plătesc pentru zilele acelea”, a spus vedeta.