Megan Fox in scene erotice ciudate

Daca in viata reala iubeste sexul, Megan Fox este nemultumita de scenele de sex din filme pentru ca sunt "ciudate si niciodata amuzante".
23.07.2008
Megan Fox in scene erotice ciudate
Megan Fox in scene erotice ciudate

Daca in viata reala iubeste sexul, Megan Fox este nemultumita de scenele de sex din filme pentru ca sunt „ciudate si niciodata amuzante”.

Frumoasa din „Transformers”- care are parte de multe momente „picante” in noul sau film „‘Jennifer’s Body'”-insista ca scenele nu sunt atat de erotice precum par. ” Am cateva scene de dragoste. Seduc pe toti din jurul meu-barbati si femei. Sunt multe saruturi si multa nebunie. Este ciudat, mereu este ciudat si niciodata distractiv”, a declarat actrita.

Megan a dezvaluit de asemenea, ca a fost foarte dificil sa joace in scene fierbinti cu partenerul ei de film, Johnny Simmons, mai ales cand acesta saliveaza in gura ei. „Eu si partenerul meu de film, Johnny Simmons am fost foarte apropiati si am devenit prieteni, asa ca a fost foarte greu sa nu radem. Parca il sarutam pe fratele meu, a fost oribil. Mi-a scuipat in gura si a fost scarbos”, a adaugat Megan pentru Fox News.

Aceasta a mai declarat ca nu se simte foarte bine cand este „etichetata” drept cea mai sexy femeie din lume: ” Nu-mi place deloc. Ma enerveaza”, a completat aceasta.

 

Frumosii Hollywoodului
Frumosii Hollywoodului
Cel mai nou articol Video:
Andreea Ioniță, terapeut: stresul este o alegere, așa cum este și pacea