Lili Sandu: Disciplina şi munca ne ajută să realizăm visele

Am început o dimineaţă de toamnă cu Lili Sandu, la sala de sport.

Am început o dimineaţă de toamnă cu Lili Sandu, la sala de sport.

Este una dintre acele femei care nu au nevoie de tone de machiaj sau de coafuri speciale pentru a arăta bine.

Am stat de vorbă despre stilul ei de viaţă, despre ceea ce învaţă în Los Angeles, sport, alimentaţie şi bărbatul visurilor.

CSÎD: Lili, cum descrii Visul American?

Lili Sandu: Nu cred că există un Vis American.

Cred mai degrabă într-un vis personal, într-o continuă transformare personală şi depăşire a unor limite impuse de o societate sau de o mentalitate, care aparţine locului în care ne am născut, în cazul meu România.

Cred în ambiţie şi pasiune în creativitate şi experienţe!

America este doar locul în care îţi poţi depăşi acele limite deoarece îţi oferă cam tot ce se poate pe orice plan, dar, îţi cere ca răsplată, din cauza unei concurenţe exacerbate, multă disciplină şi muncă!

CSÎD: Care ar fi cele mai frumoase zece realizări din viaţa ta?

Lili: Cred că sunt mai mult de zece, cumulate cele personale cu cele profesionale şi nu aş vrea să le fac o listă, dar aşa ca să-ţi numesc măcar una dintre ele, ar fi experienţa trăită în Los Angeles legată de oamenii din industria filmului cu care am ajuns să interacţionez cunoscându-i la diferite workshop-uri şi descoperirea unei noi pasiuni legată de nutriţie.

CSÎD: Ce îţi lipseşte momentan?

Lili: Timpul! Mi se pare că se scurge mult prea repede.

CSÎD: Ai avut vreodată probleme cu greutatea?

Lili: Da, am avut! Din cauza unei dereglări hormonale şi lipsa unui mod de viaţă sănătos ca urmare a stresului şi oboselii acumulate pe platourile de filmare a unui serial românesc pe care îl filmam în jur de 10 ore pe zi, sistemul meu endocrin practic a cedat  şi uite aşa m-am trezit într-o lună cu aproape 10 kg în plus… Atunci m-am hotărât să adopt un regim strict vegan şi cel puţin 8 ore de somn!

CSÎD: Ce faci în Los Angeles?

Lili: La început am studiat actoria la cele mai prestigioase studiouri din Los Angeles: Ivanna Chubbuck studio, Lesly Khan comedy intensive, Larry Moss, Diana Castle.

Acum merg la casting-uri şi în paralel studiez nutriţia. Mă bucur de vremea frumoasă, de ocean, iar pe plan personal mă simt binecuvântată că trăiesc exact cum îmi doresc!

 CSÎD: Ce mănâncă americanii? Ce mănâncă românii?

Lili: Ha, ha americanii mănâncă fast-food, iar românii sarmale!

Glumesc… În Los Angeles, fiind oraşul unde locuiesc majoritatea celebrităţilor din lumea filmului, muzicii şi a modei este destul de high-end şi trendy să mănânci sănătos şi când spun asta, spun sănătos la cel mai disciplinat mod posibil! Este locul perfect unde poţi duce o viaţă sănătoasă nu neapărat de a urma o dietă, al veganismului , raw food, organic food, al curelor de detox, plantelor, yogăi, meditaţiei, Pilatesului etc.

Cam tot ce apare nou pe acest plan al nutriţiei şi al wellness-ului, acolo găseşti! Tocmai de aceea acest lucru m-a inspirat de a aduce şi în România, direct din Hollywood, aceste secrete care zic eu vor revoluţiona tot ceea ce înseamnă în acest moment la noi în ţară, nutriţie şi detox! În curând vă voi putea dezvălui mai multe legate de acest subiect. 

CSÎD: Ce îi sfătuieşti pe tinerii care vor să înceapă o carieră în showbizz? Ce atribute trebuie să aibă?

Să aibă încredere în visul lor, ambiţie, să nu se lase descurajaţi de nimeni şi să lucreze cu pasiune!

CSÎD: Spuneai că urmezi un curs de nutriţie în State. Care este specificul?

Lili: Am studiat la UCLA extension, un curs de 6 luni de Nutriţie şi Healthy Lifestyle Management şi încă un curs la Institute for Integrative Nutrition specializat  în Health Coaching, Holistic health şi wellness.

CSÎD: Ce sporturi practici? Cu ce regularitate?

Lili: Îmi place foarte mult să alerg în parc! Fac Pilates cu reformer şi hiking atunci când sunt undeva la munte în România sau pe dealurile din LA.

CSÎD: De la ce vârstă mergi la sală?

Lili: Am început să merg la sală de pe la 20 de ani.

CSÎD: De ce nu te-ai lăsat de sport?

Lili: Pentru că mă simt bine atunci când fac mişcare şi trebuie să păstrez şi o armonie frumoasă a corpului, pe care nu o poţi dobândi decât prin sport!

CSÎD: Cum te îmbraci în Los Angeles? Cum te îmbraci la Bucureşti?

Lili: Extrem de casual în LA: jeans, tricou, câteodată boho style – rochii lungi şi înflorate.

În Bucureşti cam la fel 🙂 Doar că adaug pantofii stilettos câteodata chiar şi în timpul zilei la diferite meeting-uri.

 CSÎD: Cum îţi îngrijeşti tenul? În LA este mai tot timpul soare. Ce creme sau terapii pentru îngrijirea feţei aplici?

Lili: Pielea mea arată bine foarte simplu – cu dieta bazată pe multe fructe şi legume pe care o am. Nu cred în acele creme care fac minuni, asta este doar o bravură a industriei pentru a-şi spori câştigurile. Tot ceea ce este hrănit din interior se reflectă la exterior. Voi lansa în România şi nişte produse speciale aduse în LA, care ajută foarte bine la menţinerea unui ten frumos şi luminos şi de asemenea, un suport anti-aging care se adaugă foarte simplu în smoothie!

În LA fiind soare mai tot timpul, folosesc o cremă naturală cu protecţie SPF 50.

CSÎD: Ce fructe preferi?

Lili: Pepenele roşu, măr, banană, şi sunt înnebunită după fructele de pădure care conţin şi cei mai mulţi antioxidanţi!

CSÎD: De ce crezi că suntem nefericiţi?

Lili: Hmm asta este o întrebare dificilă pentru că nu pot generaliza… Eu am avut o perioadă când eram foarte nefericită cu toate că nu aveam deloc motive. Am urmat în LA un workshop de transformare personală MITT se numeşte, care m-a făcut să-mi dau seama că totul porneşte din noi că suntem singurii care ne putem ajuta, nu familia, nu prietenii, nu jobul banii sau poziţia socială.

CSÎD: Eşti vegană. De cât timp? Cum arată un meniu al tău?

Lili: De 6 ani! Multe salate, fructe,  smoothies şi muuult avocado :-). Pe lângă acest meniu iau destul de multe suplimente tocmai pentru a menţine nivelul optim de vitamine, minerale şi în special fier!

CSÎD: Ce ai învăţat despre relaţiile dintre femei şi bărbaţi până la această vârstă?

Lili: Ei la capitolul ăsta mai am de învăţat… În relaţiile interumane sunt destul de copilăroasă şi pun foarte mult suflet şi preţ pe oameni!

CSÎD: Mai crezi în bărbatul ideal?

Lili: Bineînţeles!

CSÎD: Îţi doreşti copii?

Lili: Da! Îmi doresc ca la momentul potrivit să am o familie frumoasă!

CSÎD: Ce mesaj transmiţi despre România şi români în călătoriile tale?

Lili: Vorbesc cu mare drag despre România oriunde mă aflu pentru că respect şi mă mândresc că m-am născut aici! Sunt deseori întrebată despre Dracula şi Nadia Comăneci şi mă simt onorată să vorbesc şi să le povestesc de miturile şi valorile româneşti!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi
Mădălina Drăgoi
Senior Editor și Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile ... citește mai mult
Recomandare video
Dr. Laura Ciutacu, SANADOR: teste și analize înainte de sarcină