Justin Bieber o vrea înapoi pe Selena Gomez

Idolii generaţiei tinere şi-au spus recent adio însă, după cum demonstrează reacţiile lor ulterioare, sentimentele nu dispar aşa de uşor.
Justin Bieber o vrea înapoi pe Selena Gomez

Idolii generaţiei tinere şi-au spus recent adio însă, după cum demonstrează reacţiile lor ulterioare, sentimentele nu dispar aşa de uşor.

Justin Bieber (19 ani) şi Selena Gomez (20 de ani) s-au despărţit zilele trecute după 2 ani de relaţie. Surse din anturajul celor doi susţin că ba programul încărcat şi gelozia Selenei, ba imaturitatea şi flirturile lui Justin ar fi fost de vină pentru ruptură.

Cert este că de săptămâna trecută de când s-au despărţit, cei doi suferă şi încearcă să comunice prin intermediul reţelei de socializare Twitter.

Cel mai recent scandal dintre cei doi o are ca protagonistă pe Barbara Palvin (19 ani), un model Victoria’s Secret cu care Justin s-a fotografiat în repetate rânduri şi care a lăsat să se înţeleagă că ar fi flirtat cu cântăreţul.

Potrivit site-ului american TMZ, această despărţire ar fi doar o alta din lungul şir de rupturi ce au avut loc în relaţia celor doi. Justin este hotărât să o recâştige pe Selena şi este convins că va reuşi.

Citeşte şi: Justin Bieber şi Taylor Swift, marii câştigători la MTV Europe Music Awards 2012

Justin Bieber a încurcat-o! Ei sunt noua senzaţie a muzicii pop: One Direction!

D&G: „Justin Bieber e prea tanar pentru a fi un fashion icon!”

 

 

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Mihaela Chivu: soluții pentru bruxism