Ioana Maria Moldovan s-a întors dintr-o vacanţă exotică FOTO

Ioana Maria Moldovan s-a întors la pupitrul emisiunii “Poveştiri adevărate” după o vacanţă exotică petrecută în 3 destinaţii diferite: Kuala Lumpur, Insula Langkawi şi Dubai.
Ioana Maria Moldovan s-a întors dintr-o vacanţă exotică FOTO
Ioana MAria Moldovan s-a întors dintr-o vacanţă exotică
Ioana Maria Moldovan s-a întors la pupitrul emisiunii „Poveştiri adevărate” după o vacanţă exotică petrecută în 3 destinaţii diferite: Kuala Lumpur, Insula Langkawi şi Dubai.

„Am plecat de la zapadă, viscol şi temperaturi de -20 grade şi am aterizat la plus 35, în locuri de vis, în care am descoperit o lume fascinantă, complet diferită de ceea ce traiesc eu zi de zi. Vacanţa mea a inceput în Malaezia, mai exact la Kuala Lumpur, un oraş asiatic modern cu zgârie nori, multă vegetaţie şi agitaţie.

Am petrecut acolo trei zile pline în care nu am stat nicio clipă, încercând să văd cât mai multe atracţii turistice printre care celebrele Turnuri Petronas, peşterile de calcar Batu Caves (pentru a ajunge în interior am urcat 272 de trepte), Grădina Zoologică, Parcul de Păsări, Grădina de Orhidee, Parcurile de Caprioare şi de Fluturi”, povesteşte Ioana.

În Kuala Lumpur, Ioana a fost cazată la etajul 26 într-o cameră de hotel cu o privelişte extraordinară, de care, din păcate, nu a profitat din plin, pentru că are rău de înalţime.

A urmat apoi o altă destinaţie. După un zbor scurt de 60 de minute, Ioana a ajuns în Langkawi – Insula Vulturilor: „M-am tolănit pe plaja cu nisipul fin şi am făcut baie în apele turcoaz. Într-un cuvânt au fost câteva zile de relaxare totală.

Cu bateriile încărcate, am plecat spre Dubai. După şapte ore de zbor, am aterizat într-un oraş care pur şi simplu m-a fascinat. Prima impresie a fost Wow! Incredibil! Cele trei zile cât am stat la Dubai au fost pentru mine un adevărat maraton, dar a meritat. Am avut parte de o vacanţă exotică pe care o voi păstra cu mare drag în suflet”, adaugă Ioana Maria Moldovan.

Lady Gaga şi maternitatea
Lady Gaga şi maternitatea