Cum se menține Jennifer Aniston la vârsta de 53 de ani. „Când mă trezesc, beau un pahar de apă caldă cu lămâie”

Pentru a arăta atât de uimitor la vârsta de 53 de ani, Jennifer Aniston are o rutină alimentară bine pusă la punct. Iată ce mănâncă vedeta pentru a-și menține silueta de invidiat!
19.11.2022
Cum se menține Jennifer Aniston la vârsta de 53 de ani. „Când mă trezesc, beau un pahar de apă caldă cu lămâie
Cum se menține Jennifer Aniston la vârsta de 53 de ani. „Când mă trezesc, beau un pahar de apă caldă cu lămâie" sursa foto: shutterstock

De la rutina ei și până ceea ce mănâncă într-o zi obișnuită, milioane de oameni doresc să afle tot ce face Jennifer Aniston pentru a arăta atât de bine. Pe lângă meditație, celebra actriță practica yogă și nu uită să-și spele fața în fiecare seară. Ba mai mult de atât, aceasta nu uită să aibă grijă de tenul ei prin aplicarea produselor de înfrumusețare favorite.

Află care sunt alimentele care o ajută să se mențină în formă și să nu-și piardă siluetă în această etapă a vieții!

Alimentele la care recurge Jennifer Aniston pentru o siluetă de invidiat

„Când mă trezesc, beau un pahar de apă caldă cu lămâie și apoi am un shake sau avocado și ouă, care este unul dintre preferatele mele”, a declarat Aniston, conform Byrdie. ” Uneori, prefer fulgii de ovăz cu un albuș de ou bătut.”

Albușul de ou a fost adăugat în dieta vedetei datorită fostului ei partener Justin Theroux. „El m-a învățaț mișcarea aceasta pentru un aport suplimentar de proteine.”, explică Aniston. „Chiar înainte ca terciul din fulgi de ovăz să se termine de gătit, tot ce ai de făcut este să bați un albuș de ou pentru a-i oferi acea textură pufoasă, care este delicioasă.”

O altă variantă de mic dejun la care Jennifer Aniston recurge este smoothie-ul. Smoothie-ul lui Aniston include întotdeauna „proteină pură, banane, afine, cireșe congelate, stevia, un amestec de legume, pudră de maca și puțină cacao”, spune ea.

În ceea ce privește masa de prânz și cina, Jennifer Aniston optează pentru „legume simple sau salată alături de proteine ​”. Cina ei este „probabil la fel”, deși uneori vedeta se mai răsfață cu un burger de pui învelit în salată verde.

Cu toate că nu pare, dar Jennifer Aniston a inclus în dieta ei și gustări între mese care să-i potolească foamea rapid. Gustarea constă în „poate un măr alături de puțin unt de migdale sau doar un măr și niște nuci”. Îi plac, de asemenea, legumele crude tăiate și ouăle fierte tari, pe care le păstrează în frigider ca produse de bază, în cazul în care o lovește foamea.

Viciile alimentare ale vedetei

În timp ce mâncarea mexicană era viciul ei, mai nou, Aniston nu poate rezista unei farfurii bune de paste când vine timpul să se răsfețe. „Pastele sunt noua mea mâncare preferată în oraș”, spune Aniston, conform EatingWell.

Un alt preparat italienesc de care Aniston nu se poate satura este pizza. Aceasta deține chiar propriul ei cuptor pentru pizza! Actriței îi place să-și invite prietenii la o seară de pizza și, pentru că o porție de paste sau pizza merg de minune cu un vin, Jennifer Aniston nu-și refuză plăcerea de a bea un vin bun.

Surse: byrdie.com, eatingwell.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai ... citește mai mult
Recomandare video
Salată cu paste și jambon de curcan