Cum arată fratele celui mai dorit bărbat din România

Radu Vâlcan are un frate mai mic cu zece ani, care se preocupă foarte mult de aspectul fizic şi...pe bună dreptate.
Cum arată fratele celui mai dorit bărbat din România
FOTO: Instagram
Pe Radu Vâlcan îl cunoaşte o ţară întreagă, mai ales că este unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din România. Însă, puţini ştiu că actorul are un frate mai mic cu zece ani care, la fel de bine, ar putea face furori. 

Cu ce se ocupă fratele lui Radu Vâlcan?

Cristian Vâlcan, în vârstă de 33 de ani, a preferat să nu urmeze drumul fratelui său, aşa că a ales să rămână în spatele camerelor de filmat. Fratele mai mic al lui Radu Vâlcan activează într-un domeniu diferit. Acesta lucrează ca antrenor de fitness, însă şi el cunoaşte lumea fascinantă a televiziunii. Cristian a lucrat în trecut pe postul de operator de imagine, deci din spatele camerelor, în cadrul unei case de producţie. Deşi a ales să nu îi calce pe urme lui Radu Vâlcan în privinţa meseriei, la capitolul aspect fizic Cristian face senzaţie pe internet, iar cumnata lui, Adela Popescu, îl laudă şi îl susţine pe reţelele de socializare.

Galerie foto

vezi galeria
7 foto
 
”Cumnatul meu, în timpul liber, e cel mai bun antrenor de fitness. La cum arată, e clar că ştie treabă”, a scris Adela Popescu pe contul ei de Instagram.
 
În ciuda diferenţei de vârstă, Radu Vâlcan şi fratele lui mai mic, Cristian, au o relaţie extrem de apropiată.
 
”Frăţiorul meu, de ziua ta îţi doresc multă înţelepciune, calm şi…ştii tu mai bine. Te iubesc mult”, i-a transmis Radu.
 
Acesta ar fi putut activa oricând ca model ori ca prezentator TV, însă nu şi-a dorit niciodată să se afle în lumina reflectoarelor. Tocmai de aceea, el a rămas în permanenţă o apariţie discretă şi s-a ferit de camerele de luat vederi atunci când a participat la evenimentele importante din viaţa fratelui său.