Crina Semciuc, actriţa din Selfie: „Trăiesc alte poveşti!”

Este una dintre reprezentatele de seamă ale tinerei generaţii. Este o prezenţă discretă în viaţa mondenă, dar foarte activă pe scenele teatrelor şi în faţa camerelor de luat de vederi. Pentru că azi mapamondul zâmbeşte în faţa camerei foto a telefonului, ne-am întrebat dacă actriţa este absorbită de fenomenul “selfie”. Ei bine, este fan! În plus, vă invită în cinematografe la filmul "#Selfie".

Este una dintre reprezentatele de seamă ale tinerei generaţii. Este o prezenţă discretă în viaţa mondenă, dar foarte activă pe scenele teatrelor şi în faţa camerelor de luat de vederi.

Pentru că azi mapamondul zâmbeşte în faţa camerei foto a telefonului, ne-am întrebat dacă actriţa este absorbită de fenomenul “selfie”.

Ei bine, este fan! În plus, vă invită în cinematografe la filmul „#Selfie”.


Ne-am întâlnit cu Crina într-un parc bucureştean într-o zi însorită. Are un look fresh, un machiaj minimalist. Hainele în nuanţe primăvăratice, dar şi clasicul negru îi scot în evidenţă frumuseţea naturală. Pentru că are un stil vestimentar interesant, dar este activă, i-am pregătit ţinute asortate cu pantofi sport coloraţi.

Nu doar fenomenul selfie a cuprins planeta ci şi trendul pantofi sport cu rochii elegante… Actriţa de 28 de ani este calmă, prietenoasă, caldă şi foarte eficientă. Îşi intră imediat în rol. Imediat după şedinţa foto avea repetiţii la teatru. Pe aleile parcului îmi povesteşte despre filmul „#Selfie”, regizat de Cristina Iacob, ce va avea premiera în cinematografe pe 9 mai.

Pelicula prezintă povestea a trei absolvente de liceu, pentru care marea aventură a vieţii lor începe cu o escapadă la mare. În loc să stea acasă şi să înveţe pentru bacalaureat, Yasmine (Crina Semciuc), Roxi (Olimpia Melinte) şi Ana (Flavia Hojda) sunt hotărâte să se distreze şi să uite de responsabilităţi în ultimele două zile dinainte de examenul maturităţii.

CSÎD: Ce mai faci?

Crina Semciuc: Bine, repet la o nouă piesă „Furtuna” de W.Shakespeare, la Teatrul Naţional, mă pregătesc pentru un scurt metraj şi aştept să intre filmul „Selfie” în cinematografe.

CSÎD: Cât de implicată eşti în fenomenul „Selfie”? Cât de des îţi faci selfi-uri?

C.S.: Foarte tare, anul trecut am aflat despre fenomenul „Selfie”, m-am pregătit alături de Olimpia, Flavia, Vlad, Alex şi Levi, colegii mei din film, iar în august am început filmările. Olimpia sau mai bine zis „Roxi” ne-a învăţat pe toţi cât de important e un „selfie”:-).

CSÎD: Povesteşte-mi despre film. Ce rol ai?

C.S.: E un film cu şi despre adolescenţi, o comedie pentru cei mici, mijlocii şi cei mari. Aproape toată acţiunea are loc la mare, unde totul este mai frumos, totul e permis, cu doar câteva ore înainte de cel mai important examen din viaţa unui adolescent. Yasmin este o rebelă, plină de surprize, care decide să transforme cel mai plictisitor weekend… în cel mai tare weekend. „Eu” sunt capul răutăţilor (râde).

CSÎD: Te identifici cu Yasmine?

C.S.: La vârsta ei, stăteam acasă, eram cuminte, mergeam la şcoală, nu fugeam înainte de BAC. Singura nebunie de care îmi aduc aminte s-a întâmplat în liceu. O prietenă se îndrăgostise de un băiat şi ne-am strâns toţi la ea acasă, fără ca părinţii ei să ştie şi, la un moment dat, a bătut un vecin pentru că făceam gălăgie. Noi toţi am sărit pe geamul din baie, pe bloc. De acolo am sărit pe celălalt bloc, până am găsit o ieşire. Aici cred că am întrecut-o pe Yasmine. Ea s-ar fi certat cu vecinul, s-ar fi bătut… Eu am fost cuminte. De aceea m-am făcut actriţă: să pot trăi alte poveşti!

CSÎD: Ce mănânci la filmări?

C.S.: Mănânc normal: dimineaţa fructe, beau o cafea. La prânz aleg o supă, mai beau o cafea, iar pe la 19.00 mai mănânc o salată cu pui sau cu peşte! Pe platoul de filmare mănânc ce e în meniu, nimic special.

CSÎD: Ce mănânci într-o zi obişnuită?

C.S.: Cam tot ce poftesc, nu mă abţin de la nimic. Încerc doar să am ultima masă la ora 19.00.

CSÎD: Mai dansezi?

C.S.: Foarte rar, din păcate!

CSÎD: Mergi la balet?

C.S.: Nu. Nu prea am timp, ultima dată am fost anul trecut.

CSÎD: Ce reprezintă sportul pentru tine?

C.S.:  Calea pentru a avea un corp frumos şi sănătos!

CSÎD: Ai avut vreodată probleme cu greutatea?

C.S.: Nu m-am luptat cu kilogramele în plus, dar mi-am dat seama în timp că e important ce mănânci, să faci mişcare şi la cât ai ultima masă.

CSÎD: Mănânci dulciuri?

C.S.: Nu îmi plac dulciurile, mănânc foarte rar, doar când mi-e poftă.

CSÎD: Cum îţi îngrijeşti pielea?

C.S.: Mă demachiez seara şi dimineaţa, am început să folosesc o cremă de seara, iar în timpul liber încerc să nu mă machiez, e important ca pielea să respire.

CSÎD: Cum îţi descrii stilul vestimentar?

C.S.: Nu am un stil bine definit, mă îmbrac în funcţie de ce stare am, de eveniment, de vreme. Încerc să mă simt bine în pielea mea.

CSÎD: Top 3 activităţi sportive pentru vară pe care le recomanzi.

C.S.: Mersul pe jos, înotul în mare şi plimbările la munte.

Mădălina Drăgoi
Mădălina Drăgoi

Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy.

Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru care lucrau atât din punct ... citește mai mult

Recomandare video
Cârnați la grătar cu legume și porumb copt