Catrinel Menghia, pictorial sexy şi sofisticat în lenjerie intimă

Modelul a devenit imaginea noii colecţii a brandului francez, datrită faptului că se potriveşte perefect cu imaginea pe care o promovează.
Catrinel Menghia, pictorial sexy şi sofisticat în lenjerie intimă

Catrinel Menghia a realizat recent un pictorial incendiar pentru catalogul Lise Charmel. Lenjeria intimă în care a pozat este sexy, însă a fost pusă în valoare cum  nu se mai poate mai bine de trupul perfect al româncei.

Dantelată şi luxuriantă, linia de lenjerie intimă Lise Charmel i se potriveşte de minune lui Catrinel, care are o siluetă fără defect la cei 27 de ani ai săi.

Modelul a devenit imaginea noii colecţii a brandului francez, datrită faptului că se potriveşte perefect cu imaginea pe care o promovează: femeia sofisticată, captivantă, unică, emblema feminităţii în haute couture.Citeşte şi: Catrinel Menghia la Milan Women Fashion Week

Catrinel Menghia super sexy în costume de baie

Catrinel Menghia, prea sexy pentru SUA

 

 

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Diana Ionescu: laserul în parodontoză și alte afecțiuni stomatologice