Britney Spears suferă de incontinenţă urinară? Vezi momentul jenant!

Zilele trecute, pe când ieşea de la sala de sport, Britney Spears a fost surprinsă de fotografi într-o ipostază cum nu se poate mai jenantă!
Britney Spears suferă de incontinenţă urinară? Vezi momentul jenant!

Zilele trecute, pe când ieşea de la sala de sport, Britney Spears a fost surprinsă de fotografi într-o ipostază cum nu se poate mai  jenantă!

Cântăreaţa avea pantalonii uzi în zona genitală, ceea ce ne-a dus cu gândul la o posibilă suferinţă a aparatului urinar, cum ar fi incontinenţa urinară.

Incontinenţa urinară de efort reprezintă pierderea involuntară a urinei în momente care solicită musculatura abdominală, cum ar fi râsul, strănutul, tusea, sportul.

Incontinenţa urinară mai poate să aparăşi la femeile care nasc vaginal, însă durează doar câteva luni după naştere, apoi organismul îşi revine.

Aceasta nu este prima dată când cântăeaţa este surprinsă într-o astfel de ipostază, în trecut ea fiind suspectatcă s-ar fi scăpat şi pe scenă.

Citeşte şi: Britney Spears, Lady in Red

Britney Spears, eclipsata de propria mama! Vezi ce bine arata Lynne Spears

Britney Spears, din nou mireasa

 

 

 

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Mihaela Chivu: soluții pentru bruxism