Angelina Jolie, vecină cu Brad Pitt. Care este motivul?

În urma unui interviu, Angelina Jolie a menționat că este vecină cu fostul ei soț, Brad Pitt. Iată care este motivul din spatele deciziei.
02.02.2021 | Necsoiu Alexandra
Angelina Jolie, vecină cu Brad Pitt. Care este motivul?
Angelina Jolie, vecină cu Brad Pitt. Care este motivul?

Angelina Jolie este cunoscută pentru faptul că este rezervată cu viața sa personală, dar recent a simțit nevoia să facă noi dezvăluiri, atât despre viața de mamă, cât și despre modă și îmbătrânire. După ce a discutat în urma unui interviu despre modurile în care copiii ei au făcut față pandemiei, Jolie a fost întrebată cum arată o zi obișnuită acasă.

”Nu am fost niciodată bună la a sta locului”, a spus vedeta amuzată. ”Chiar dacă mi-am dorit mulți copii ca mamă, mereu mi-am imaginat că voi fi ca Jane Goodal, călătorind în mijlocul junglei. Nu prea sunt o mamă tradițională care să stea acasă și din fericire copiii mă ajută în acest sens”, a adpugat vedeta.

Angelina Jolie și Brad Pitt, vecini

De asemenea, actrița a menționat că pentru familia ei a avut parte de momente dificile, luând în calcul divorțul de Brad Pitt. Întrebată dacă se află într-un stadiu fericit, Jolie a spus că ”Ultimii ani au fost foarte grei. M-am concentrat pe vindecarea familiei. Lucrurile revin ușor la normal, ca gheața care se topește și sângele care revine în corpul meu”.

Actrița în vârstă de 45 de ani mărturisește că se simte din ce în ce mai confortabil în pielea ei odată cu înaintarea în vârstă.

”Îmi place să îmbătrânesc. Mă simt mai confortabilă la 40 de ani decât atunci când eram tânără”.

Într-un interviu, Jolie a menționat că locuiește aproape de Brad Pitt, pentru că și-a dorit ca tatăl copiilor să fie aproape de ei: ”Mi-am dorit să fie la doar câteva minute de tatăl lor”.