Andreea Marin are o sanatate de nota 8,5: „Am probleme mari legate de coloana”

"N-am nici cancer, nici lupus, nici cucus. Sunt undeva pe la 8,5 in ceea ce priveste sanatatea, pentru ca am niste probleme mai mari legate de coloana. Am avut si un dezechilibru din cauza imunitatii, am avut si o depresie", a explicat Andreea Marin.
Andreea Marin are o sanatate de nota 8,5: „Am probleme mari legate de coloana”
Andreea Marin are o sanatate de nota 8,5: "Am probleme mari legate de coloana"

Prezenta in platoul emisiunii Hally Hour de la PRO TV, Andreea Marin a infirmat zvonurile cum ca ar suferi de vreo boala grava, insa a explicat ca, din pricina problemelor cu coloana, sanatatea ei este doar de nota 8,5.

„N-am nici cancer, nici lupus, nici cucus. Sunt undeva pe la 8,5 in ceea ce priveste sanatatea, pentru ca am niste probleme mai mari legate de coloana. Am avut si un dezechilibru din cauza imunitatii, am avut si o depresie”, a explicat Andreea Marin.

Sursa: Mediafax.ro

Foto: Alex Galmeanu

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Mihaela Chivu: soluții pentru bruxism