Anda Adam şi Victor Slav s-au bronzat în plină iarnă în Cancun

Iarna aceasta, Anda Adam şi Victor Slav au respectat tradiţia şi au plecat într-o vacanţă prelungită în Statele Unite, după care s-au bronzat în Cancun. Ca de fiecare dată, cei doi s-au distrat în New York, acolo unde Anda recunoaşte că merge constant de 14 ani.
23.02.2012
Anda Adam şi Victor Slav s-au bronzat în plină iarnă în Cancun
Anda Adam şi Victor Slav s-au bronzat în plină iarnă în Cancun
Iarna aceasta, Anda Adam şi Victor Slav au respectat tradiţia şi au plecat într-o vacanţă prelungită în Statele Unite, după care s-au bronzat în Cancun. Ca de fiecare dată, cei doi s-au distrat în New York, acolo unde Anda merge constant de 14 ani.

La rândul său, prezentatorul rubricii „Vremea” de la Pro Tv spune ca a fost bucuros să se reîntoarcă pe plajele din Mexic: „Nu este pentru prima dată când ajungem în Cancun, ne-am reîntors pentru ca este foarte aproape de State şi pentru că ne-am simţit foarte bine rândul trecut. Totul te atrage aici, începând cu ospitalitatea oamenilor, vremea bună şi continuând cu priveliştea minunată, distracţia şi apa care are o culoare incredibilă, parcă ar fi fosforescentă, de culoarea smaraldului”, povesteşte Victor.

Anda mărturiseşte şi ea că nimic nu se compară cu distracţia de pe plajele din Cancun, mai ales că, pentru a ajunge acolo, nu îţi trebuie decât câteva ore. „De fiecare dată, din SUA am mai plecat şi în alte părţi, de obicei destinaţii cu climă tropicală unde am ajuns mult mai repede decât dacă am fi plecat direct din Romania. Un zbor de 4 ore şi eşti în Bahamas sau Cancun. New York-ul este perfect pentru shopping şi de acolo ai o mulţime de alte destinaţii la îndemână unde îţi mai poţi organiza o vacanţă de o săptămână”, spune aceasta.

Anda şi Victor au stat aproape 3 săptămâni în vacanţă, dintre care o săptămâna au petrecut-o in Cancun. La New York s-au bucurat de Empire State Building, cea mai înaltă clădire din oraş, care oferă o privelişte uimitoare, dar au colindat şi străzile aglomerate şi magazinele îmbietoare. „Avem restaurante şi lounge-uri preferate şi avem şi prieteni acolo, cu care ne vedem de fiecare dată cu plăcere. Tot ei ne spun ce locuri frumoase mai sunt de văzut sau ce s-a mai deschis nou”, mărturiseşte Anda.

Cât despre Cancun, pe lângă plajele însorite, acesta le-a oferit celor doi turişti clipe de neuitat în insula Mujeres: „Aici am ajuns după o plimbare cu vaporul de 40 de minute, am văzut coralii din zona şi ne-am bucurat de un meniu mexican pe măsură. Nici mojito nu a lipsit, evident ca să ne răcorim”, îşi aminteşte Victor.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sinéad O'Connor vrea în Playboy
Sinéad O'Connor vrea în Playboy
Recomandare video
Cancerul de sân la femeile tinere: ce e de făcut?