Alina Sorescu – vezi cat s-a maturizat! FOTO

"Am asteptat mult momentul in care voi imortaliza in imagini abordarea mea actuala, iar vara aceasta m-a inspirat sa pozez intr-un fel in care nu am mai facut-o pana acum", spune Alina.
Alina Sorescu – vezi cat s-a maturizat! FOTO
Alina Sorescu - vezi cat s-a maturizat! FOTO

Daca pana de curand era o pustoaica plina de viata si hotarata sa se afirme in muzica si televiziune, astazi Alina Sorescu s-a transformat intr-o adevarata femeie. Frumaosa, matura si mai ales feminina, Alina si-a schimbat stilul de cand a devenit doamna Ciucu.

Si tocmai pentru a-si promova si obisnui fanii cu noul ei look, Alina a realizat o sedinta foto pictorial ce poarta semnatura fotografului Alex Galmeanu.

„Am asteptat mult momentul in care voi imortaliza in imagini abordarea mea actuala, iar vara aceasta m-a inspirat sa pozez intr-un fel in care nu am mai facut-o pana acum. Am experimentat tot felul de ipostaze, asa cum am facut si in viata mea in ultimul timp. Toate se vad in aceste poze, pe chipul meu”, a declarat Alina Sorescu, citata de Showbiz.ro.

Uite cum arata Alina cu cativa ani in urma

Sursa: Showbiz.ro

Foto: Alex Galmeanu

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Tratamente cosmetice pentru piele după sezonul de vară- Dr. Victor Clătici