Adela Popescu şi Radu Vâlcan au văzut delfini roz în Thailanda

Adela Popescu şi Radu Vâlcan, actorii din prima telenovelă muzicală românească "O nouă viaţă", care debutează din 2 februarie pe postul Acasă, s-au bucurat de frumuseţile Thalandei, alături de fratele Adelei şi cumnata ei, într-o vacanţă de vis.
27.01.2014

Adela Popescu şi Radu Vâlcan, actorii din prima telenovelă muzicală românească „O nouă viaţă”, care debutează din 2 februarie pe postul Acasă, s-au bucurat de frumuseţile Thalandei, alături de fratele Adelei şi cumnata ei, într-o vacanţă de vis.

„Ştiam cu certitudine că vom merge în Asia, aşa că ne-am luat bilete pentru Bangkok şi apoi am ajuns în Ko Pha Ngan, am aflat că este o destinaţi cu servicii şi peisaje extraordinare, dar şi oameni de calitate. Ne-am rezervat câteva bungalouri superbe şi nu am mai plecat de acolo, atât de tare ne-a plăcut locul!

Am făcut plajă, ne-am jucat cu maimuţele şi elefanţii, am închiriat motorete şi am explorat întreaga insulă. Într-una din zile, am mers cu ferry-boat-ul şi am ajuns în satul pescăresc Khanom, unde am văzut delfini roz”, povestesc cei doi.
 

Deşi abia s-au întors, Adela şi Radu deja plănuiesc să se reîntoarcă în locurile de care s-au îndrăgostit: 
„A fost o experienţă extraordinară şi ne dorim să revedem acele locuri superbe. Am mâncat produse delicioase, ne-am cumpărat hăinuţe şi suveniruri din bazar, ne-am bucurat de lcourle acelea sălbatice, dar şi pline de viaţă. Într-o seară chiar am auzit melodia trupei Dj Project cu Adela – „Bun rămas” şi m-am simţit ca acasă :). 

Am participat la cea mai tare petrecere vreodată, într-un loc aparent pustiu, în care s-au adunat mii de oameni din toată lumea. Mai multe povestioare şi fotografii veţi vedea pe blogurile noastre adelapopescu.eu şi raduvalcan.ro„, dezvăluie Adela.

Vacanţa nu a fost lipsită de peripeţii astfel că la întoarcere, Adela şi Radu au avut escală în Istanbul, unde au fost nevoiţi să mai rămână o zi pentru că  au pierdut zborul spre România.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru
Paula Rotaru
Senior Editor, [email protected] S-a alăturat echipei Ce se întâmplă, Doctore? în anul 2013. În timp, CSID a devenit a doua sa familie, care cuprinde o mână de oameni pasionați de scris și preocupați ... citește mai mult
Recomandare video
Acneea juvenilă: cum se îngrijește corect pielea cu acnee